Monday, August 2, 2010

Taiwan House!

Kalau korang penah shopping kat Ampang Point mesti penah dgr Taiwan House ni. Kalau jalan kt tingkat ke 3 kalau tak silap lah, dah bauuu dah dorang punya masakan.

Masa teman mama pergi beli barang, tertiba mama ajak gi makan kt taiwan house ni. Ghupenya dah lama mama teringin nk makan kt sini tapi pendamkan saja mungkin takde teman kot. Jadi bile alang-alang dah gi tuh yg ajak aku terus, selalunya memang setiasa penuh restorant ni. Sebelum ni aku dah penah makan dengan kwn, makanan pon ok soo ON je la. =)

Mama amek sup ape ntah plus fishball. Fish ball tuh besar ok, wat sendiri tuh.Beria nk makan kt Taiwan House ni pun sebab sup dia, walaupon nampak cam kosong je sup dia tuh tapi sedappppp!! Bak kata mama bgus utk kesihatan, tidak berminyak dan byk sayur-sayuran..

Kalau tgk dorang buh carrot tu seketuii besar dia potong.. heee!! Dan aku memilih meatball. Kalau korang penah makan bakso, daging tu kasar dan cam lebih byk tepung. Tapi Meatball kt sini halussssss n mabelesss! hehehe..
Badan kuyus tapi pipi tembam.. Huhh! gilerr huduhh!! badan org lain, pala org lain.. ihihihiih!!

4 comments:

Hezesuze said...

uiks ni mak uols ke..?? muda nye...huhu

weiii pp tembam ler besh...mesti lan suke cubit...haha

Wawa_Nadwa said...

kak heze :

mak aii la kak.. pipi ni takde sape leh cubit termasuk lan. haha!

mida said...

girl time is fun....

Wawa_Nadwa said...

mida :

yeah !
u rite!
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998