Thursday, August 5, 2010

Kenduri kawin kawan dan abang kawan..

Aii nk bgtau satu rahsia ni.. Jangan bgtau sapa-sapa tau. Hurmm Ermm.. Aku kan kan kannn kalau gi kenduri kawan-kawan kan tertiba rasa gataii jeeeee nak kawen tauu.. EEii tak sabar nyerr tunggu turn kita.. Heeeeee!!~

Rasa cam cemburu pun ada ok. Tapi kt kenduri tu je la, bile dah balik takde plak rasa gataii kawen tuh dah. Hahhahha!! yela tanggungjawab besar weyh.. Bukan leh buat main, kena bersedia dari segi fizikal, mental dan juga dari segi kewangan yg ni paling penting.. heh! =P

Apa-apa pun tahniah utk sahabat guwe Ody. Selamat Pengantin Baru yeahhh!!Majlis mereka ni diadakah di Dewan Risda, dewan tuh besar pun besar, cantek pun cantekk. Tak sesak dgn tetamu jadi buleh menjamu selera dengan tenang dan masih buleh bergurau senda dengan rakan-rakan yg lain.

Yela lagi2 yg dah lama tak jumpe, ada yg beranak dua, ha kooo lagi riuhh.. Heee!!Harituh aku pergi bersama CIk Mariam. Cik farziera tidak dapat ikut serta sbb kena prepare nk gi outstation. Jadi kami berdua sahaja..Farah bersama baby nya. Aloh aloh alohh!! sweet gilerr anak farah n halim ni k. Comey gilerrr!! Tertiba rasa nk anak gak, buleh?? hehheee..
Jumpa juga denga rakan-rakan yg lain. Tgk farah sudah nk masuk anak kedua, dan scan anak lelaki.. Haa dah ade sepasang.

Dan yang lain semua single lagi.. Bile jumpe "ko bile lagik?? ko ko kooo.." hehhe.. =)Bergamba sebelum pulang. Pastu nk bergambo depan pelamin sesajor, padahal bukan nampak pelamin tuh pon. Haha! Aduuii dorang ni..
Ok baby Fea pon dah mengantokk baik balik sebelum dia mengamok. Hee!!

Aii n Mariam ada kenduri lain, dia Taman tasik Permaisuri. Kenduri dalam taman gitu, jemputan dari rakan kiteorang gak tapi bukan dia yg kawen abang dia yg kawennnn.. lalalla!~
Kami sampai pon dalam kol 2 lebih kott.

Bayangkan la, ko dengan high heel, berkebaya pink ni kena menapak masuk dalam tuu dengan cuaca panas, tak kuasa makk nak cover ayu bagaii. Rasa nk bukak kasut tu, jalan berkaki ayam sajorr.. Hahhaa!

Nak buat dalam taman memang cantek tapi byk faktor kena pikirkan juga. Kalau hujan ko nak teduh kek manoo?? kalau ramai koo berduyun2 larik masuk khemah kan.. Hehhehe!! Dekorasi memang cantek, kreatif dan gift pon simple sahaja. =)Ni eksen je lebeh. Si Mariam dh tulih siap2 aku pose je. muehehehe!!~
Ucapan utk pengantin.. "Selamat Pengantin Baruuuu!!"
Makan makan borak borak posing posing salam salam terus balik. Tak sabo nk balik tukoo baju. Hahhahha! Rimasss okey..

Thanks to mariam sbb naik kete dia. Kekkeke! Bukan salu naik kete kooo kan, nak gak rasa naik kete kelisa hitam mu ituu.. (^_^)

3 comments:

sLEEping BEauty said...

wawa berseri2 jerkkk...cantik ..
tguu pe lagik ...
cepat2 kawen ..
hehe

sLEEping BEauty said...

wawa cantek berseri2 ..
ape tggu lagik ..
cepat2 kawen ..
hehehee

Wawa_Nadwa said...

sLEEping BEauty :

owh macehh!!
tu la ingat nk cepat tp nk buat camne takde org dtg meminang lagi. Camno tuh?? hehehheheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998