Thursday, August 19, 2010

G C B.. Nyum nyumm!!

Sehari sebelum puasa harituh, masa kat opis dalam kol 12 lebih tertiba macam teringin makan GCB nih. "Teringin la makan GCB, esok dah puasa dah.. hmmmm" Tak sangka plak si Baie kat sebelah dengar. "Haaa kak j0m kita gi makan GCB, saya pun teringin.."

Ape lagi bila dah ade geng yang teringin tuh bergegas ke ampang park. Biasa la ampang park tuh parking kemain susah lagiii. Sentiasa penuh!!

Kami hanya bertiga saja. Aku, Baie dan Yus. Masa sampai parking masih takde si Yus carik parking, aku gi beli makanan dan Baie pi cop tempat.

Ni kali pertama aku gi beli tak ckup duit. Hahhaha!! Dalam wallet betui2 ade 30 hengget sajorrr. Adoii wat malu je. Call Baie soh hantoo duit kt kaunter buleh plak koo ckp "Takleh la kak, nnti tempat ni org amek.."

Hahahha.. Baie ni mmg nk kena lepuk ngn aku. Aku lari kejap amek duit dan bayoo. Ni first time okkk!! first timeeeee.. Maluuu gilerr dah la org belakang beratur kemain panjangg.. Cisss!!Haa.. Ini Baie. Dia mkn peliks sikit yer. Makan rotii kasi abes dulu pehtu baru makan daging tu. Heeeeeeeee!!
Aummmm!!

Si Yusss.. Dorang dua-dua ni kira pangkat adik adik aku lah. Owhh terasa tua plak diwiku ini. muehehhehe! Nak pergi tu "Naik kereta ko la.. kereta ko la kereta aku kotor.." Hahhaha.. Alasan tak bleh blah. Kemain susah nk naik kereta dia.. Huhuhuu!!

7 comments:

Hezesuze said...

so sedap tak burger baru tu..?? xpernah try lagik coz org kate ye not akak yg kata xsedap huhu

StghawBeghy MokMok said...

hye sis wawa
last week saw u at utm..
memg keje situ eh?

ChiLaBaey's Spot said...

Hidangan McD yang menarik untuk disantap kali ini... Isinye pun lembut... :) Bila mau belanja pakngah ni.... ???

Wawa_Nadwa said...

kak heze :

ishh..
sape ckp tak sedap tuh??
sedapp giler kakk..
maybe wawa suke drumstik kot.
sbb GCB ni drunstik.. heheh!!

Wawa_Nadwa said...

StghawBeghy MokMok :

Owh jumpe kt ner erk..
yup sy keje kt utm..
=)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

bile2 sahaja pakngah mau..
ckp bile??

tp yg pasti tunggu gaji taw.
hahha!!

StghawBeghy MokMok said...

no la...
saye new student situ
ritu jenjalan ternampk akak..
looks familiar sgt...
pk punyer pk upenyer empunya blog...
no wonder la familiar sgt muke akak..
nak tego tkot silap org...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998