Tuesday, August 24, 2010

Cit Cat @ Hafis Corner

Mereka adalah sahabat baik saya. Yang chubby tu Irma, yang pkai spec kalau amek gambo mesti pejam mata itu Farziera dan berbaju jersey itu Mariam. hehehe!!

Malam bile ntah tertiba si mariam sms ajak lepak. Kebetulan Irma ada kat ampang, soo ajak dia lepak sekali. Sekarang ni irma keje kat shah alam susah sikit nak kumpul sama. Port lepak kamii adalah HAFIS CORNER. Buat masa ni situ la tempat lepak terbaik utk kami.. Lallalala!~Lepas sembahyang terawih baru kami berkumpul. Janji biasa la kol 9.30 tapi batang idong masing2 tak nampak lagik. Heeee!!

Bile call tanya mana "jap jap aku on the way nehhh.." itu adalah alasan paling kerap digunakan dan paling terbaekk!! hahhaa..

Kalau dah lepak adalah benda nak cerita tuh. Selalunya Irma yg akan ketinggalan zaman, taktau cerita apa-apa, dia dok jauh kot kt shah alam tuh sbb kami semua di ampang sajerrr.

Jadi malam tuh la nk ceritakan apa yg dia taktau tuh. Masa nak mulakan cerita masing2 "koo la yg cerita.. ko laa.. ko laaa..ko lahh" Mesti irma rasa nak sepak sekor-sekor, yg dia dh tak sabo nk tau. hehe!
Malam tuh juga tertiba topik berbuka bersama timbul, ni semua gara-gara farziera yg dh apply cuti dulu. Sanggup kooooo masing2 nak apply cuti nak untuk berbuka sesama.

Tempat kat Shah Alam!! Tarikh 30hb, masing2 apply cuti 30hb nih, kalau tak jadi dah rugi cuti aku satu hari. Heeeeeeeeeee!!
Mai mai nak promote kwn ai yg single lagi available ni. Sempat lagi promote kwn kooo. Berbaju jersey tu bawu je single tgh mencarik tapi citarasa dia tinggi kooo.. Hahhaha! Pening mak nk carik tuk ko noksss.. Irma yg chubby ni single kottt., tak penah cite psl boipren pon. Irma awk nk camne?? meh sy carik kan. Heeeeeeeeeeeeeeeeee!!~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998