Tuesday, August 10, 2010

Cip IC aku rosak kottt..

Masa tu gi kiosk konon nk print penyata KWSP aku, yela nk tgk la bape adoo dlm tuh kan bling bling mata klu tgk. Tertiba cam wahhh bile nak sah jawatan ni?? Exam dah lulus, Induksi dah lulus, BTN dh pegi, buleh kawen dah ni.. hahahhahah!! OPss tergataii plakk..
Ok ckup cite tu. Byk kali sumbat IC aku takleh detect plak.
Jenuh gosok kat cip tu tetap takleh. Aiiyooo!!
Rosak ke erkk..
Kena buat baru la kottt kan..

Uihh! tak sabo nk wat baru sbb alamat harusss tukar yg baru dan yang paling penting gambooo. Sekarang bertambah comey ckit la kott.. Hahha! Gambo ic lama time sekolah dulu, bur0kk! hehehhe..

3 comments:

Hezesuze said...

laa mintak jek kt kaunter...dowang bleh print out kan ler....

tu mesti kene cip air pulau lang tengah tu...mihahahaha

ChiLaBaey's Spot said...

Dah cumel dah Wa... Nanti gambar tak jadi, pipi makin tembam baru tahu... hehehehe... :)

atty's said...

kadang mmg lambat skit kot detect..kty selalu kena lagu tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998