Friday, August 6, 2010

[Cameron Highland] - Selamat tiba..

Uitt! Entry Cameron Highland ini bersiri yer, berepisod dan ber'part-part ok. Hehhee! Bukan ape uolls, gambo byk nooo semua aku rasa nk tempek sbb aku rasa korang kena tgk. Heee!! Soo aku wat part ni supaya takde la satu entry tu panjang berjela-jela kan..

Minggu lepas aku bersama family pergi bercuti di Cameron Highland. Rasa dah 5 tahun daku tidak ke sana, kali terakhir ada team building. Dari ampang kami terus ke simpang pulai amek adik perempuan ku disana, jadi naik cameron ikut simpang pulai la. Jalan ok lah, kalau tak aku dah wekk wekk. Heee!!~

Kiteorang sampai je Star Regency masing-masing dah kebuluq kooo. Yang penting carik nasik dulu. Hiks!Apa-apa pun meh tgk gambaQ aku dan yg lain makan eyhh.. Aummmm!! Tak suke la amek gambo time makan, kalau dah nganga tu, walaweyhhhh bur0kk tol. (^_^)Panjang betuii muncung tuu.. Hehhehe!
Haa.. kalau perasan siap ade khemah koooo.. Ni semua keje ayahngah.. Hee!! Ade 3 buah khemah dalam rumah. Hebat tak?? heee..

Yang tudung kelabu itu Atok kuuuu. Sebelah atok my cousin, angah dan adik guwe Nyanyah.. lallalal!
Lepas makan mari bergambooo! Org suh posing aku layan je la.. Hee!! Pipi kilat tol, sgt berminyakkk!! Ishh..Kat bwh Star Regency ni ada pasar malam hari sabtu, jadi takyah susah2 nk shopping. Haa tu next entry k. Heee!!~
Bersama angah yg kurus kering ini. Sgt kurus sehingga menampakkan aku yang gem0k, eyh aii kuyus okey! muehehehe..

Kiteorang gelarkan dia Zamani Slam atau Zizan Raja Lawak, mungkin sbb rambut sama k0tt. Hiks!

2 comments:

Hezesuze said...

uiks khemah dlm rumah..?? camno tu huhu

Luth Textile said...

cek wawa makin berisi.. hikhik.. lama tak tengok :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998