Wednesday, August 11, 2010

[Cameron Highland] - Jalan jalan malam

Ok, mari lihat gambar-gambar suasana malam plak yer. Sebelum kuar rumah harus bergambo dulu, lagi-lagi ade si kenit pinky ni. Dari hujung rambut sampai la hujung kaki dak pink ni beli kat cameron, apa sahaja yg kita pakaikan dia cam rela je. Hahhaa!Bile ade kamera canggih rugi tau tidak digunakan. Time memalam gini pun lubang hidung masing2 buleh nampak dengan jelas sekali. Hee.. heee!

Aku saja je nk tempek gambo-gambo ni semua utk tontonan kalian sbb aku rasa sayang tak abadikan dalam blog ni. hahhaha! Buleh gitu??
Kami gemarkan warna HITAM yer.. hehhe!!
Dan lagik..
Lagiiii.. Bukan penat shopping yer, penat bergambo. aduii.. =)My Family!! Aii ade adik lelaki lagi sorang tak ikut serta sbb keje.. =)Lastt posing kat tangga pon jadikk.. =)Ok wat masa ni takat ini dulu. Hahhahha! Gambo lain next entry!!

2 comments:

farhana said...

wow bestnye gi Cameron Higlnd..
mst dpt cuti pnjg ni sis
hehe

Liquid said...

uhu incek liquid suda lame x kesana musti besh an skrg ni msti sejukk je hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998