Thursday, August 12, 2010

[Cameron Highland] - Final Destinationn

Rasa makin malas nk buat byk2 entry jadi entry Final Destination ni ku tempek semua gambo kt cameron tu erk. Heee!!

Gambar pertama sebagai pembuka tirai entry hari ini, gambar MakLong Wawa dan Dhania si Comey. Cakk kun Cakk!!~Menanti mak mak yang masih belum turun. Hee buleh gitu. Kita kena paham mereka biasa orang yang paling akhir yang akan turun sbb biasa lah kata MAK byk nk kena check.. Hahhaha!
Adik-adik ku.. Namie & Intan.. =)Ade beberapa family join haritu, family makngah, family aku, family makteh dan Tok.. =)My Family!!
Hooyeeahh!! haha.. tangan tu macam menari zapin pon adoo. =P
Kamiiiii!! sebelum gerak ke MARDI bergambo depan hotel padahal bukan nmpk hotel tuh pon. lalallala!~
Dyla, Intan, Misha & Wawa.. =)Ok dah sampai MARDI.
Gi cameron highland ni pon tak jalan mane sgt, jalan kt pasar mlm bwh hotel tu dan kat MARDI sajorr.. Walaupon tak byk tempat yg kami lawati tapi sgt puasss. Bukan puas ape, yer puas bergambo. hahaha. Tak caya?? Tgk gambo-gambo di bawah yer.. =)
Ok dari sini sudah mula bersedia utk berposing. Ni belum masuk dalam MARDI tuh lagi, baruu jambatan depan tuhh.. Kat jambatan ni pun jadi okeyy!!Lihat atas pulokss.. =)Bersama intan, kebetulan kaler baju lebih kurang sama. heee!!Abah bersama anak-anak dara nyer.. Gadis payung. Hee! Mula masa kiteorang baru sampai panas terikk hingga mencucuk-cucuk kulit ni haa.. Ape lagik aku pun larik kat kereta pi amek payung sbb tu la wujudnya payung itu.. =)Mahu beli Ais krim strawberry!!!!! Sedappp..Konon kuarkan duit nak bayoo, sekali mama nk bayo cepat2 simpan balik duit tuh. Selamat duit hakuu.. kekekekke!!Aummm!! Sedhapp.. Dadih Strawbeery sedap, ais krim pon sedapp gakk.. Nyammy!!Jalan kat dalam MARDI tu macam2 adoo, jadi takyah susah payah nk gi tempat lain. Haa ladang teh yg kecik ni pun jadi la utk bergambo.

Yg tak tahan tu, tgk Tok aii yg baju hitam depan tuh join sekali ok. Heeee!!Lagii..dan lagiii.. Kalau tak posing pandang atas tak SAHHH.. =)Gadis-gadis payungg!!Wooh0oooo!! Gegeh panjat menatang tuh semata-mata nk posing.. Hiks!Aiii likeee this pic.. Ni candid nehh tapi gambo yg ni paling cantekk. Yang lain tempat yg sama semua tidak menjadii.. lallalala!!~
Gaya ala-ala kuch kuch otaii heyyy!! hahahhaa..Sampai kolam ikan ni, masing2 dh penat nk posing. Hahhaha! Nk senyum pon muka cam ketat je. Cam tak sabo nak balik, nak makan. Lapooooo!!Masa dalam perjalanan pulang tu, ada kejadian yg tidak diingin berlaku. Biasa la jalan nk turun tu kan kecik pastu licin sbb hujan. Mula2 tuh kereta AyahNgah berbabas masuk lane bertentangan, sib baik masa tu takde kereta lain. Huii berdebar aku ok. Alhamdulilah semuanya selamat.

Yang lagi satu plak ade kereta macha nii, mmg bwk laju gilerrr. Masa nak turun bukit tuuu pas je potong kereta kiteorang dummmmmmmmmmmmm langgar dividerr, jalan kan licin kooo. Depan mata aku plak tuh, sib baik tak terbalik je kereta tuh, kalau kereta belakang laju gak abesss.. HAih nak laju2 nk gi mana la kan, dah la jalan tuh bahaya soo relaks je la kan kan kan..

Jgn sbb kelalaii koo, org lain plak jadi mangsa nanti..

ok abes dah entry cameron highland ni. Ok tepuk tangan ramai2.. hahaha!

2 comments:

Hezesuze said...

akak tepuk tangan 100x ni wawa....hahhahaha

yelaaa n3 nie penuh picta gediks ko jek tpi akak suke sumenye cantik2 lorr..

psstt...mamat yg encem rambut pendek tu sape?? krim slm kt dia ek hahaha

sLEEping BEauty said...

best tgk posing mcm2 style !! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998