Friday, July 30, 2010

Tak over ke??

Aku telah berjanji dengan adik manis ku ini utk membawanya shopping. Sepanjang dia cuti semester ni memang takde masa keluar berdua sbb dia dengan rajinnya mencari kerja partime. Tu pon kerja cosway kt bwh umah je, senang takyah naik bas segala bagai, jalan kaki sampai. Hehhehe!!

Disebabkan dia sudah bergaji jadi terpaksa bwk dia pergi shopping. Aii tgk je koooo.. Bukan nk belanja kakak dia ni satu baju.. cis!! heeeeeee..Sekarang ni minah ni sgt giler pakai belt okey. Kadang2 aku rasa cam over plak.. ahhahhaa! "nyah, ko tak rasa over ke gaya gini??" Jawapan dengan bongkak dan lagaknya "heyy kakk.. ni fesyen okk.. koo kena la bergaya ckitttt.. ko kena berani mencuba".. hihihi!!

Tapi budak ni memang berani la mencuba.. kalau aku idakk la nk pkai gini pi shopping. Aku klu buleh nk pakai simple yg mungkin, rasa maluuuuuuu sgt bile pkai belt segala bagai. Owh terasa dah tua plakk ok.. hehehhe!

Muka manyak senyum kan. Padahal masa ni mood aku mmg takde, PMS punya hal rasa nk marah sesajorrr. Layan je la karenah dia, sib baik la dia satu2 nya adik perempuan aku.Senyuman itu TIPU!! hahahha..
peace!! (^_^)V
Tudung dia tuuu.. Cantekk je pakai. Aku pun ape lagi try gakkkkk. Pastu tgk cermin, ya ampunnnnnnnnnn!! b0lat nyer kooooooooooo.. Lagi2 piipi tuhh. Haha!

Cis.. takleh nk bergaya ckit, semua tak kena. Kalau kena pon aku pkai, tapi tak confident watpe kan.. rasa cam org semua pandang kite, padahal org lain tak heran pon.. hahah! =P
ok last pic sebelum balik..

1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

Layan jer kerenah adik tu... Hehehe... Esok2 kalau dia dah fulltime kena minta belanja lebih2 untuk kakaknye nanti yer... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998