Thursday, July 29, 2010

Kedutan wajah heroin filem 'Knight and Day'

Aku kan dah lama tak update jadi byk cerita yg aku dah tgk kt wayang termasuklah cerita ni. Lain-lain cerita aku update kemudian.

Semangat nk tgk cerita ni pun sbb ade Tom Cruise ok. Hehhehe! Huii punya la emcemm mamat ni patut anak dia comey.. Hiks!~
Cerita ni Ok la, kelakoo pun ade dengan gelagat sengal Cameron Diaz tuh. Hee!! Lagi2 masa tom cruise ajar dia pakai gun, semua dia tembak.. Kekkeke!

Masa tgk cerita ni pandangan ku sedikit terganggu bile terlihat kedut-kedut di wajah Cameron Diaz ni, sgt jelas kelihatan. Hahahhaha. Dah tua rupanya dia erk! heeeeeee!!Macam biasa aksi mereka mestilah gempakk.. aii like!!
dari 5 bintang aku nk kasi setengah bintang sajorrr.. =)


1 comment:

Hezesuze said...

tom cruise tu lelaki pujaan akak tau...tapi tak berkesempatan lagik tgok movie nie coz tak suke ngan diaz tu....hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998