Wednesday, July 28, 2010

I'm Back..!!!!!!!!!!!!!

Rindu aku tak?? Rindu tak?? Rindu tak??
.
.
.
.
.
.
Tak??!!

ok fine.
ai tak kisah. Hehheheh!!
Nah!! HAmbekk ko gambo mkn tuan tanah.. Heee!!

Tapi aku yg sgt sgt sgt rindu utk berblogging. Sudah lama rasanya jari jemari ku yang mulus ni tak update. Seyes, sejak bertukar di jabatan yang baru aku tidak ada masa langsung utk jenguk blog yg comey ini, nak jenguk blog korang lagi tak tak sempat.. sedey gilerr!

Jadi lebih baik aku private kan saja buat sementara waktu, takde la korang tgk entry tuuuuuuuuuu je sesajorr.. hahahhaha!

Ok, kini daku sudah kembali.. Tunggu entry entry terbaru lagi terkini dari ku yer.. Muahkkkss utk korang!!
(^_^)

7 comments:

Hezesuze said...

akhirnye muncul gak ko Wawa...hehehe opkos ler rindu...xkan lan jek bleh rindu kat ko....hehehehe

syanaim said...

::amboi bz sgt ni adik akk..::

viruspadu said...

rindu rindu :)

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze:

haha. lan tu lain kak.. dia sentiasa rindu. heee!!

maceh maceh!

Wawa_Nadwa said...

syanaim :

bz kak sejak pindah opis jabatan lain ni.. aduyaii! hehehe..

Wawa_Nadwa said...

viruspadu :

Owhh yeke..

hiks!
maceh kak vp.
muahk ckit la.
hahha!!

Joran Utama said...

huhuhu windu gikerrrr...ko ni jgn wat camni lg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998