Tuesday, June 15, 2010

Tahniah Kak Ceera!!

Owh semalam ku terima Sh-hm-sh dari kak ceera aka ceeramoon menyatakan berita gembira utk dikongsi bersama. Setelah menanti dengan penuh debar, akhirnye Kak ceera telah selamat melahirkan baby girl pd 14 jun 2010, jam 10.20 pagi.

Baby girl yg diberi nama Keisha binti Saiful Bahrin. Nama simple dan suuwett je.. =)

Tak saba mahu melihat baby mu kak oii. Cepat tempek dlm blog.. Hehheheh!

Tahniah ye!!!

4 comments:

El-Zaffril said...

Wah... tahniah ceera

Cik Wanie said...

yang penting lahir pada 1 rejab ok,
alhamdullilah...

nanti kita pi sesama nak x??
mcm lah akk nie dekat sgt ngn korang kan,
hahahah:)

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

hehe.. kak ceera bersalin kt hospital ampang dh dekat ngn umah wawa.. rs nk pi tgk je harini.. hee!

kathy jem said...

sy pon tak sabar nk tngk eira tempek muka baby die dlm blog die.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998