Thursday, June 3, 2010

Shrek Forever After

Ok ok aku dah tgk cite shrekk nih.. Kali ni cite lebih menarikk berbanding yang part sebelum ini. Kali ni muncul watak baru iaitu rambut merah ini. Walaupon kecik tapi hati sgt jahat dan cuba menakluki bandar.

Seperti biasa watakk yg paling aku minat kucin comel tuh. Bile dia bulatkan mata tuh, aloh aloh alohhhhh.. Rasa nak amek pelukk.. Lagi-lagi kali ni badan ni makin besar jadi kecomelan dan watak dia lagi terserlah.


Moral of the story : Bersyukurlah dengan ape yang kita ada.. hehehhehe!!

Aku kasi dari 5 bintang.. =)

2 comments:

ChiLaBaey's said...

Macam tak cukup jer bintang yang diberikan...
Tunggu DVD lah... Boleh buat koleksi untuk yang lepas2...

Nampak, tak ajak saya lagi... huhuhuhu... :(

El-Zaffril said...

Finally... kau update story lain...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998