Thursday, June 17, 2010

Senamrobik

Ni celita ha, sambung itu entry tau.. hahahha! ade sambungan gak tuh, yela baru ade kesempatan nk sambung..

Masa first day kat sana, pagi2 aktiviti sudah tentu senamrobik. Tu aktiviti WAJIB la mana-mana bengkel ponn kan. Sebelum senamrobik tu ada la jemaah solat subuh kat dewan solat. Pagi tu agak terlewat siap, terkejar kejar la kononnya nk jemaah sekali, maklum la bukan senang dapat jadi kesempatan ini la kita harus buat. Eceh!

Sampai sampai bwh dewan je, dah abes dah pon. Hahhaha! Pastu hari yg seterusnya solat dalam bilik sajorrrrr. Hiks!

Terus senamrobik, dengan tak mandi bukan org tau kan. Heee!! Yela kang peluh senamrobik tak selesa plak nk masuk dewan utk dengar ceramah. Jadiii takyah mandi dua tiga kalii kan kan kann..
Best gak kalau seminggu sekali dapat buat senamrobik ni, dapat kuar kan peluh. Tapi tu lah takde masa adalah alasan yg terbeakk selalunya, termasuklah aku.. hiks! Nasib baik dia punya instructor tu bestt, lagu hidustan adoo, thailand adoo, pujabi adoo. Bestt giler!! hahhaa..

Yg kelakoo tu semua sporting buat gak tak kira tua muda, org suh pusing koo pusing, org suh gelek koo gelek.. sampai nk terkencing haku gelak.. hehehhe!!
Mereka sudah tau dah aku mesti bwk kamera.. Hahha! Aku dan kamera tidak buleh dipisahkan. Siap sedia je la posing, kamera pink ku akan sedia snap gambo kalian.. lalalla!~

1 comment:

El-Zaffril said...

Senam robik... ke nak senam amik pic ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998