Tuesday, June 29, 2010

Rindu kat budak nakal nih!!

hUHH!
Rindu la kat MUHAMAD ADAM nii.
Rindu nk dengar dia ckp laju-laju.
Rindu dengan nakal dia nih, lari sana lari sini.
Sgt aktif!
Rindu nk cubit pipi dia.
Hehhehe!!
Si Adam ni memang jenis ckp laju tau, dah la laju pelatt plak tuh. Penah sekali tu dia nk cerita ape ntah, yang lain dok kusyuk dgr dia cerita dengan lajunya. Sampai tersasul2, akhirnya dia sendiri yang jeritt AaaaRGHHHHHH!! sbb penat kot ckp laju. hahhahaha. Abes semua bantai gelak.. Adammm adamm.. Kakak Sayang kamuu! =)

Tak beli lagi hadiah birthday dia. hm nak kasi ape ekk??

5 comments:

ChiLaBaey's said...

Takkan rindu kat budak tu jer, kat pakngah tak rindu ker??? Hehehehehehe.... Sajer2 gurau.... :). :p

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

seyes!
rindu juga pada pakngah yg sudah lama tidak komen disini. Hehhe!

ChiLaBaey's said...

Sorrylah Wawa... Saya masih di kampung menjaga abah yg masih di dalam wad Hospital Banting... Internet takde cuma pakai iPhone jer... Kadang2 tu takde 3g so lembab giler2... :(

lily lotus said...

mesti comel habis masa dia tension tak dapat habiskan story tu..hihi

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

heheheh..cute glew prgai dye..talkactve..bg la kete control..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998