Wednesday, June 9, 2010

The Regency, Tanjung Tuan Beach Resort

Seperti yang ku war-war kan dalam blog, bulan lepas aiii kan penuh dengan program sesajorrr.

Hari tuh, buat julung julung kalinya opis aku ni wat bengkel. Aku rasa lah dah 2, 3 tahun gak takde wat bengkel utk staf. Kira paling akhir aku pergi kat Lumut tahun 2006 kottt..

Kali ni buat dengan PD sajerrr, kat the regency, tanjung tuan beach resort. Ade org komen dalam fesbuk katanya org gomen ni suke buat bengkel kat PD.. Erkk?? Betul kah?? hehhee.. no komen.. =P
Mula tu teragak agak gak nak pergi bengkel ni, sbb dorang kata orang veteran atau lebih sedap sebut senior yang akan arrange bengkel tersebut. Ramai gak budak muda yang tidak ikut serta konon nya membosankan. Koooooooooo paham2 je la kalau org senior yg arrange, aktiviti sudah tentu tak kena dengan jiwa org muda.. Ecehh! hahhaa..

Aku fikir bengkel ini adalah bengkel terakhir aku bersama staf kst jadi lebih baik aku pergi kan kan kannn. Dapat gak faedahh..
Jgn koo ingat bile datang ngn rakan rakan sebaya, ko dapat duduk satu bilik sama. Nan adooo.. Bilik pun dorang yang kasi kan ok.. Ikut nasib aar sape dapat satu bilik dengan yg veteran. Hahahha!

Aku sib baik sama dengan cik kazira jadi takde masalah duk sebilik. Kalau dpt bilik ngn org lain pon takpe sebenarnya tapi kurang selesa la kannnnnnnnn.. Lallalala!~

Bile masuk je terus larik carik bilik yg sesuai utk kami.. hahahha! Dapat bilik atas dan adoo toilet tu yang penting. Takmo share toilet dengan org lain, kang berebut nak mandi.. Heeeeeeeeeee!! Katil aii belah tingkap nuuu, tilam dia sgt empukkkkkkkkk kooo. Kalau dah baring rasa takmo bangun je. Muehehhee!!Semua ada 4 bilik, jadi berebut2 la anda mencarik bilik yang sesuaii.. Ruang tamu kami menghadap lautt..Sgt gayat okeyy, bilik tingkat atas sekali plak tuh. Ni pun beranikan diri dok tepi nih.. Hiks!Yeah! kami yang muda-muda dapat rumah yg sgt selesa.
Ade org komen kat fesbuk tanya asal aku pkai baju ngandung.. Kuang ajaQ tau. hahahhah!! Sekarang kan fesyen baju gini, tampaQ satgi tau lah.. Heee!!

Kusyen smpai terangkat aku duduk.. Hehhe! Ok tempat ni sgt memuaskan. Kalau bwk family dok sini pon ok kotttttttt, siap ade dapur bagaii. Harga nyer kooooo terkojut kalau dgr. Hahhaha!
Perhatian : Entry ini juga mungkin episod juga. Hehhehe! buleh kan kan kan.. =)

4 comments:

El-Zaffril said...

Wawa... berapa episod kau nak letak? hahahahahha

Wawa_Nadwa said...

El-Zaffril :

mungkin 20 episod nk letak.
hehehhe!

Nudinsenin said...

salam,tempat ni betul2 memuaskan ye?cadangnya,nak bawa family kesinun..heheheh

Nudinsenin said...

salam,tempat ni betul2 memuaskan ye?cadangnya,nak bawa family kesinun..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998