Wednesday, June 9, 2010

Pantun pantun aku lemah nihh..

Tag dari chilabaey's spot

Aku kalau bab pantun memantun ni memang agak lemah sikit. Tapi disebabkan telah di TAG oleh chilabaeys spot aka pakngah jadii gegeh gak buat pantun ni. Hahhahah!!

Maceh ye bagi pic yg comel ini.. =)
(.......................................)
(.............................................)
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenape korang jeles ke?

Tulun isi tempat kosong itu buleh?? hahhaha!!

aduii meh aku isi lah..

Buat kerja sambil mengomel,
Sambil buat kerja tangan telek muke,
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenape korang jeles ke??

Haaa.. akhirnya dapat gak.. Heeee!!

Ok saya mahu tag kam0oooo!
+ Kak Atty
+ Cik E
+ Momguess
+ Kak Heze
+ Effa
+ Kathyjem
+ Kak Lisa
+ Sya Dyla
+ Kak Ungu Violet
+ Kak Yanie Putrajaya

Selamat Berpantun yeah!
(^_^)

6 comments:

El-Zaffril said...

Muahahahahahhahaha.... lawak pantun kau... tuan dia comel gak... bukan setakat blog je [ayat amek hati]

A D I A said...

i suka je pantun2 ni. pantun merepek hehehe.

Wawa_Nadwa said...

El-Zaffril :

tibai je pantun ni.
hahahha!

owh yakah??
macehh!!

Wawa_Nadwa said...

A D I A :

merepekk sgt2..
hahhaa!

Lisa said...

wawa,

kak lisa dh buat tag wawa ni tau..
harap berpuas hati heheh

ChiLaBaey's said...

Assalamualaikum Wawa, terima kasih sbb wujudkan entry ni... Alaaa sajee suka2... Tapi saya lambat sikit baca sebab abah mSuk wad... Kritikal time tu, ini pun cuma pakai iPhone utk check blog .. Apa2 pun terima kasih sekali lagi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998