Friday, June 18, 2010

Limbo Rock yeahh!!

Ni kira first time ok aku main game limbo rock ni. Tidak ku sangka dan tidak ku duga yg sebenarnya aku sgt handal bermain game ini. Kekekkekek!!

Sampai sakit pinggang la gak dibuatnya, mane yg tak lepas tu kedebukk gak la jatuh.. Heeee!!

Kebanyakan game semua buleh buat ko pecah perut gelak. Yang paling tak tahan game 'Lari Gorilla'. Ko tgk org buat memang kelakar giler la, cuba diri sendiri buat tak ke kelakoo tu. Nak tak nak memang kena tunjukkan diri mu sporting walaupon malu tahap gaban.. Hahhahah!!

'Lari Gorilla' tu ko kepit bola kat dua-dua belah tangan, pehtu satu lagi bola ko kepit celah kangkang. Tak ke ko nk lari tu dah macam adik beradik gorilla.. Hehhehe!! Sib baik takde gambo, kalau ade memang huduh giler waktu itu...
Kelihatan gambo ku ketika itu sgt gem0kk.. Cis!!Selepas kepenatan main game, apa lagi kami terjun laut la. Padahal aku tak heran pon dgn laut kt PD tu dah, yela baru blk dr pulau lang tengah tu kan. Disebabkan meraka terjun, aku pun sama turut serta. heheh!!
Mak mak budak semua sekali terjun dengan anak anak dara.. wahh gitu kan!!hehehhe..

1 comment:

El-Zaffril said...

Huwa... jelesnye tengok semua orang bercuti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998