Thursday, June 10, 2010

LAGENDA BUDAK SETAN : Best sgt kah??

Best ke??

Bagi aku biasa-biasa je.. tu pendapat aku lah kan.
Aku tak dapat hayati langsung, mungkin sbb teman yg tgk bersama aku kaco ke ape taktau la.

Taktau napa ade yang menangis beria-ria. Siap pesan bwk tisu byk2. Aku beria la bwk tisu takut kang taktau nk lap pakai ape plak kang.. Hehehhe! Yerr memang sedih tapi takde la sampai bertisu-tisu kena gunakan utk mengelap aiyak mata. Bwk tisu tak guna ok.. Heeee!! Air mata ni tak sempat keluar pon, hanya bergenang sajerrr.

Air mata ini bergenang sbb lagu?? yeahh lagu itu sgt menyedihkan.. Hahhaha! Buleh camtuh.. Tak takk.. Sedih sbb kisah cinta mereka, cinta Kashah kepada Ayu, pengorbanan Kashah kepada Ayu, kekecewaan Kasyah terhadap Ayu. Kesian nasib Kasyah.. =)

Bile ayu telah bertukar wajah aku langsung tak dapat feel Ayu yg baru itu. Aku ternanti-nanti kan Lisa Surihani muncul bukan org lain. Budak Setan di kampus tu bg aku tidak terlalu menonjol sgt kenakalan dia sehingga digelar setan. Farid Kamil terlalu baik utk watak setan laa tapi watak cinta tu memang sesuai utk dia.

Hmm taknak cakap ape dah.. Best atau tak anda harus tgk sendiri cerita ini kerana anda dapat menyaksikan kehebatan cinta Kasyah kepada wanita bernama Ayu. Ada lagi kah jejaka seperti Kasyah zaman kini?? lalallallala!

Lagu ini sgt menyentuh jiwa... (^_^)

6 comments:

atty's said...

kty kan aritu dah nak g tgk tau ..
banyak kali pk ..ngn akak .udahnya kancel ..beli baju baru .wahahhaha..
nanti ar layan kat u-tube je..

kathy jem said...

Ingt nak tngk cite ni..huhu tapi wawa ckp biaser2 jer mcm tk jadik nk tngk la pulak..

Uruchimaru @ kf said...

ssh nk kata! apepun sekalung tahniah yg dh pi tgk !

Cik Wanie said...

bg akk citer nie biasa2 saja,
tapi ada beberapa babak yg telah berjaya menitiskan airmata akk especially tyme babak si LISA kena pukul teruk ngn si QUE,
dan maybe kerana lagunya,
cuba dgr lagu nie versi lelaki,
lagi sedeyyy...

mama pun TERmenangis jugak tau bila tgk filem nie,
hurm......

El-Zaffril said...

Kenapa semua orang ckp tak best... tak jadi la tengok

Muna =) said...

Salam. Hai akak, saya one of akak punya blog follower..

Hehe pendapat kita sama la kak. Ayat pendapat akak yang mula2 pun lebih kurang sama cam mcm saya punya.

Saje text kat akak, sebab nampak pendapat kita sama x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998