Thursday, June 17, 2010

The Karate Kid - Best Bangat!!

Dah tgk bersama mama, abah dan adik lelaki ku. Memandangkan haritu kebetulan aku, mama dan abah cuti serentak jadi terus plan tgk cerita nih.

Serius ku katakan yang cerita ini tidak membosankan dan menghiburkan. Sekarang ni kan cuti sekolah, dalam panggung tu budak budak sesajorr. Heee!!Kira aku syorkan korang gi la tgk 'The Karate Kid' ni kerana byk scene buat korang terkekek-kekek gelak dengan gelagat budak kecik rambut ketak ni. Hahha!.. Bestt!!



Ku kasi bintang!!

3 comments:

maiTuty said...

betol kak..
mmg besh r cite nie..
tak rugi g tgk...
kelakar weh...

maiTuty said...

betol kak..
mmg besh r cite nie..
tak rugi g tgk...
kelakar weh...

El-Zaffril said...

Best ke? ku tak tengok lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998