Monday, June 7, 2010

Happy Birthday Adik!!

HAPPY Birthday to you.
Happy BIRTHDAY to you.
Happy Birthday to MUHAMAD FARIQ ZIKHRI..
Happy Birthday to youuuuuuuuuuu!!
Hari ini hari lahir adik bongsu ku yang ke 12 tahun. Sekejap je rasanya dah 12 tahun, makin dewasa sudah adik lelaki ku ini. Semoga adik dipanjangkan umur, sentiasa dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik, dan berjaya dunia dan akhirat. Amin.
Lihat sahaja la gelagat mereka berdua lagak seperti rapat, padahal dua dua takleh dekat ni. Gadohhhh sesajorrrr.. hahaha!
Last pic dari mereka.. Hadiah sudah ku berikan semalam, tak sabo sebenarnye nak kasi. Beli hari jumaat tu yg tak sabo kasi tuh. Hahhaha! Beli je t-shirt kat PDi, abes cite leceh huh nak cari hadiah budak2 nih..

Adik lelaki aku baju hitam ni hari jadi dia 10hb jun ni.. Waduhh! takde hadiah kotttt.. Koo nyer tarikhh tgh bulan plak.. Hahhahah!



2 comments:

lily lotus said...

happy birthday adik encem :D

El-Zaffril said...

Wahahaha... happy besdey adik... ni adik yang kau selalu buli tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998