Friday, May 28, 2010

Wesak Day!

Morning Uolls!!!

Selamat bercuti yerr. Ade yg keje ker??
Owh kesiann.. hiks!

Aku tak cuti la, ptg ni kena plak pergi PD ada bengkel kat sane. Waduhh penat pulau tak hilang lagi pi PD plakk.. Ingatkan cuti wesak ni buleh la rehat kat umah, nan adoooo.. Hehehhe!!

tempek gambar aii di hari cuti wesak ini..
(^_^)
Takpe takpe memandangkan jabatan aku ni dah takde dah nanti. Aku pun akan berpindah ke jabatan lain, jadi masa ni la nak luangkan masa bersama mereka. Nak enjoy puas-puas kat sana. Dah last program nanti jangan ade yg melalak sudahhh.. Aii malu tau nangis depan org. Lalallalala!!

See u on monday!! tu pon kalau rajin update.. muehehehhe!!

4 comments:

A D I A said...

waa bengkel kat pd ye. keje govt ke? kalau govt mmg tmpt favourite tu ke pd hehe. not so bad la pd kan, kalau gi sendri mmg tak ter pergi la kan.

happy holiday ye, opss wawa tak berapa nak cuti hehe.

.Anna. said...

selamat bercuti! eh eh silap. selamat ke PD! oh oh saya dah lama tak ke PD. padahal kampung kat melaka & n9 je. tsk!

El-Zaffril said...

Wawa... hehehe... itu je

Rashid said...

adoiii.. renungan itu.. menusuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998