Monday, May 3, 2010

TAG 8

Tag by Semalu Sk

Sudah lama TAG ni dalam draft, tak reti-reti mahu buat kann.. Sekarang ponnn nak TAG org kat fesbuk pon bulehh yerr.. Tak dapekk koo nak larik.. heee!


1. Go to your photo files… Select the 8th photo folder.
( kalau takde sampai 8 folder..pada first folder pun ok gak..)2. Select the 8th photo in that folder.
(kalau takde sampai 8 gambar..cari la gambar yang terakhir..)3. Post that photo along with the story behind it.

Gambo ni masa kat kampung tempoh hari, bersama Intan di pasaraya Bilion. Heee!! Sambil cuci cuci mata disana, survey harga perghhh punya la mahal. Jgn ingat kat kampung kooo buleh dpt murah yer. hahahhah!

Kalau perasan aii terpaksa berdiri dibelakang, cover pewot beb. Kalau aii berdiri kat depan sah sah semua nampak sgt besarrrrr. Besarr punyaaa peha, pesar punya pewott.. Mencikk huh! Huhuhuuu..

Si Intan badan, alahaiiii.. keping nyerr koooo.. Nampak cam badan budak umo doblas tahun je. Padahal dah abes sekolah dah.. =P
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!

Malashhh mauu tag tag orang nih.. Same yg rasa nk buat, amek je la eyh. Tak kose nak tag org. Hahahahha!!

3 comments:

SeMaLu SK said...

heheheheh...
buat gak tag akak eh...teriam kasih wawa....
bleh tag lagik nih :D

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

akak kena wat tag ni eh dik?
malu aiihh...akak dah la makin menggebu skang nih

hehhehehe

EpoL ჌Madd said...

oh. dah tahu trick wawa,
cara cover perut. bhaha! ^^"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998