Wednesday, May 19, 2010

Raikan Hari Ibu

Sempat raikan "Hari Ibu" pada malam itu. Disebabkan semua makcik dan nenek aku ade sekali, ada plak org nk sponsor kek jadi raikan je sekali.. Yang sibukkk sgt raikan itu hanyalah anak, menantu perempuan. Yang lelaki plak sibuk tgk badminton, tak fedulik pon pasal nih. Heeee!!

Kesian tgk Mak, kek semua suap kat mulut dia. Hahhaha! Mak LOng, Mama, Mak Uda, Cik Yati, Mak Yang dan Acu antara mama mama yang ada pada malam itu. Kira raikan mereka juga.. =)Yang datang pada malam itu semuanya family belah abah. Kebanyakan mereka duduk pon d0kekk d0kekk ajooo jadii senang nk datang. Belah mama semua jauh jauhh. Tu pon dah penuh satu rumah, maklum la rumah aii kecikk ajoo jooo tak muat nak ajak ramai-ramai. Heee!!"Selamat Hari Ibu utk Mama & Mak Yang" (^_^)

2 comments:

El-Zaffril said...

Wah... nanti blanje kek besday aku

lily lotus said...

super cantiknya kek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998