Tuesday, May 25, 2010

Perlawanan Bowling Family Dzul

ENTRY INI MENGILA DENGAN GAMBAR SESAJORRR. JADI HARAP MAKLUM YER! hehehe..

Yeahh! Setelah lama bercuti, rindu rasanya jari ini mahu menaip papan kekunci atau lebih dikenali keyboard, rasanya takde lama sgt pon saje gataii hehe.. Harini baru nk update. Yela baru masuk opis harini, keje bertimbun byk nk kena selesaikan. Sekarang baru berkesempatan nk update.. =)

Walaupon entry ini hampir-hampir basi, tapi buleh lagi jadikan santapan umum. Heee!!

16hb yang lepas, kira sendiri yer berapa lama tuh.. Hahha! Aku dan family belah abah mengadakan perlawanan boling. Dah lama rasanya tak buat, paling akhir pon 2 tahun yg lepas. Kali ini sambutan amat mengalakkan, pakcik makcik semua sportingg joinnn yerrr..

Sudah semestinya permulaan entry, tempek gambar tuan tanah duluu.. hiks!
Tgk gambar je la eryh.. Malas mau cite.. hahahha!!Acu & Amar. Amar yg tidak byk ragamm, jadi kami buleh main dgn senang hati malam itu.. Syg Amar huh!!Me & Mak UdaHaaaa... Ini lah atuk kuuu, Dzulkiflii. Masih kuat dan mampu utk membaling bola boling itu.. Nak baling korang pon buleh je agaknyerr.. heheheh!!Adif & Adam yang sgt excited bermain. Bukan maih gegeh lagikk baling bola tuh, berdentum dentanggg bunyikk nyerrr.. Hahhaha! Rosakk la dpt kt dorang ni..
Seee seeee!! Ada gaya.. tapi bola tu ke arah mana tu den tak tau la. Kekkekehh!
Mak Uda, Alice, Pakcik Erol & Abah Dzul.Peace yoo!!
Gaya mesti ada.. Bior tak reti main tapii gaya harus mantapp beb.. Hohohoo!!
Family aku senang. Bab bergambar serahkan je pada kami. Hahha. Tala je la kamera, posing je. hiks!
Makcik makcik kuuu!! =)
Mama & Abah!Mak Yang & Yang!
Mak Uda & Pak Uda!
Nyanyah & Makyang.. =)Ok time kira markahh.. Aku konfident je dpt high seriesssssss.. Hahha! Hampeh t0lll. Ghupenya ada yang lagi hebat dari kuu.. Uwuwuuwwu!!Haaa.. Mak Uda la high series bagi peserta wanita.. hooyeahhh!!
Mak tukang kasi hadiahh.. Heeee!! Mak kan tak suke bergambooo jadi bile org nk amek gambo kasi hadiah ni buleh marah plak.. Hahhah! aduii kelakoo tauu!!
Pakcik Erol high seriess utk peserta lelaki.. =)Team yang menang yang mendapat markah yg paling tinggii adalah team depa nih la. Mak Uda, Pakcik Erol, PAksu Am & Acik Ida.. Tertibe Acik ida plak selama ni kak ida.. Makcik aku tuh.. Huhuhuu!! Family aku yg gile-gile.. ^_^
Family Dzul!! Yeyyy..

2 comments:

El-Zaffril said...

Kau dah jarang2 update blog... selalu cepat je...

Tak ape la... entry basi pun ok... masih bisa menjadi santapan mata yang bosan kat opis ni

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ade mase singgah lah ke blog saye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998