Monday, May 17, 2010

Nyo-ping!

Balik dari PD macik ni ajak pi times square, konon nyer nak beli hadiah utk anak buah. Padahal shopping brg dia sesajorrr.. Hahhaha! ok tidak perlu beri alasan kasihan itu, aku tetap akan temankan koo gakk.. =PSgt sukee macikk nih yerr.. Dapat ape yang dimahukan, maklum la baru dpt tempat keje baru jadi sudah tentu baju pon mesti baru. Heee!!Seyes, aku takleh kuar pi times square ni selalu. Ade je berkenan dihati, lagi lagi tgk harga murah tak ke kooo nak beli gak walaupon dalam poket cukup cukup makan tuk bulan itu. hahhaha! Nasibbbb badannn..
Aii hanya beli 1 laii baju aje. Ok tuh sudah cukup yer.. Janji adoo! Padahal sebenarnya aku mahu carik sweater, tapi bile kita nakk tuuu memang tak jumpe laaa kannn. Pusing la satu TS tu mmg nan adooo. Waduhh, hangin je. Jadii sweater ke mana, baju lain yg dibelinya. Hiks!"Beli mariam belii.. cantekk tuhh.." Biar aku jadi batu api plak sbb selalu dia buat kat kita. Hahhahha! Ok j0m balikk.. Penat dokkk!!

Entry paling malas nak buat.. hahahha! Monday bluesssss.. (~_~)

6 comments:

sLEEping BEauty said...

jemput ke blog amik award :)

syafawani said...

soping itu sangat syiokk ok..hehe..puas ati kalu dapat soping n barang yang dibeli plak tu berpatutan..hik3

atty's said...

anak kty si akak tu kalo gi sini .abis duit mama dia..

Wawa_Nadwa said...

sLEEping BEauty:

thanks!
jap lg wawa dtg amek yer..
=)

Wawa_Nadwa said...

syafawani :


haaa..
tau takpe.
sgt puas okeyy!!

Wawa_Nadwa said...

atty's :

hahhaa.
y0lah kak..
nasibb la kakk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998