Thursday, May 13, 2010

Makan kat Penang

Kali ni aku try makan kat area Ampang Point plak. Ape plak nama restorant ni lupe plak dah, yang tahu depan dia ade Penang la. Heee!! Makan bersama Cik Kazira~

Order nasi goreng kampung, gini ghupenya nasi goreng kampung itu yer. Macam nasi goreng cina pon adoo..

Nampak macam sedap tapiii kurengggggggggggg aar. Ada plak dalam nasi goreng kampung ni sotong cam getah yg orang buat sambal tuhh. Tak ke pelikkk! Kalau sotong tu buat sambal s0dap aar, bile koo masuk dalam nasik goreng ni otomatik semua nasik ni jadi pelik. Dah tak seleraa aku nak makan bile nasik goreng bauuu sotong tu kuat bebenorrr.. Aiyakkk!!

Yes! aku pangkah siap-siap restorant niii..!! haha...
Fish sweet sour.. Yg ni buleh tahan la, tak mabelesss sgt pon.
Air bandung+cend0l = Band0L! Haha..
Dungcen pun bulehh.. atau Dungd0l ke?? atauuu Bancen ok gak!! hiks!
Office Cik Mariam belakang restorant ni ajorrr. Jadi aku call dak ni, ajak join lunch. Kebetulan esoknya tu nak gi PD jadi buleh la bincang ckit ckitt.. Bincang la sgt kannnn, bincang ape pon taktau la.. Lallallaa!!

Thanks to Cik Kazira. Snapkan gambo yang ni. Den taktau pon bile masa dia amek pon.. Heee!!
Sejak akhir-akhirnya kebanyakkan kedai makan yg aku pegi, semuanya pelayan bangsa asing, takde la org org melayu jadi pelayan kat restorant dahh.. Cube try test tgkkk..

2 comments:

sasha* said...

indah khabar dr rupa ye yang?haha

ChiLaBaey's said...

Rasanye semua pelayan melayu dah jadi tokey restoran masing2 kot.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998