Monday, May 31, 2010

Mabuk Lautt..

Baru ku tahu yg diriku ini sebenarnya mabuk laut.. Tak penah naik boat jadi bile dah naik tuh pala sudah pening pening lalat dan tekak mula mau wekk wekk.. hahahha!

Mase dah naik boat tu berdebar-debar je.. lagi2 tgk ombakk. Otak ni jahat tau suke pikir yang bukan-bukan.. hahahha!
Ni first time guwee pi ke pulau cam gini, jadiii perasaan teruja tu lebih sikit. Walau mabuk camne pon ku gagahi jua demi percutiian ku kali ini.

Atas boat tu aku diammm je.. Bagi mengurangkan rasa loya itu, aku kena pandanggg je ke arah lauttt. Kalau ngadapp je dalam boat tu lama-lama mesti aku dah keluarkan ape yang patut dalam perut ni.

Kalau la keluar betui betuii weekk tu wat maluu je kan.. heee!

4 comments:

ChiLaBaey's said...

Laaa mabuk laut rupanye... Petuanye kena minum air laut 3 gelas sebelum naik bot... atau makan ketam mentah....

Iyerlah tu petuanye.... hehehehe.... Naik pucat muka nampak yer Wawa.... :)

El-Zaffril said...

La... kau mabuk laut ke... sian sian sian...

kahak cair said...

wa~~ mcm best je..

Hezesuze said...

cess! mabuk laut rupenye tp muka tetap control gtew....hahahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998