Monday, May 31, 2010

Jeti Merang ke Pulau Lang Tengah

Korang tahuuu dakkk, jeti ni sangat mengerunkan lagiii mengerikannn. Risauu betuiii aku jeti ni runtuhhh. Hahahha! Tgk kayu tu cam tak kompidennnn je nk naikk..

Kami tiba disini seawal jam 8 pagi, dan terpaksa menunggu hampir 1 setengah jam menantikan air pasang. Dengan badan yg melekitt tak mandi, panas pagi sgt merimaskan rasa mau terjun mandi kat situu. Hiks!
Kenal sape?? Ini Kak Heze, seorang blogger yang sgt peramah orangnya. Dia la yang arrange trip ke Pulau Lang Tengah ini.

Aku kenal Kak Heze ni pon masa birthday party blogger. Masa tu tak rapat sgt pon, tegur pon gitu-gitu je.

Aku memang berhajat mahu pergi bercuti, kononnya mahu ke Pulau Langkawi. Tapii masa adoo matta fair tuh hampehh nk gi kan. Satu haru tuh, kak heze chat ngn aku kt fesbukk. Aku tanpa ragu-ragu terus berminat memandangkan tarikh yg dipilih pon sgt sesuaii utk bercuti dan harga pon bagi aku sgt berpatutan. Heeee!!~Yeahhh!! Selamat mendaratt di Pulau Lang Tengah. Setelah mengharungi onak ranjau yg berduri, ombak ombakk di lautan luas, akhirnya tiba juga aku di pulau ni.. Keh keh kehh!!

Hilang terus rasa nk muntah muntah, pabila melihat keindahan pantaii dan pulau ituuu.

Ok gambar yang lain next entry yeahhh!! Pasti anda cemburu melihat gambar itu nanti. Hahahha. Cemburu ke?? tak kott.. Heeeeeeeeee!!

5 comments:

El-Zaffril said...

Amek kau... mahu sampai 30 June entry pulau lang ni

lily lotus said...

menjeles sungguh diri akak..hehe

HOMESTAY WM PAKA said...

Berapa harga pakej ni? boleh berikan no contact agen pakej ni.

HOMESTAY WM PAKA said...

Berapa harge pekej ni?Boleh berikan no agen yang buat pakej ni?

Wawa_Nadwa said...

contact saja kak heze link blog dia dlm entry tu. just klik saja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998