Friday, May 7, 2010

Iron Man 2

Cuti Hari Pekerja lepas, kata hari sabtu jadi pas je solat subuh aku gegas sambung tido. Weekday tak dapek tido balik sbb keje jadi time cuti ni nak merasa tido lama ckit. Heee!! Sesedap lena tido tibe-tibe terjaga apabila pintu bilik ku diketuk bagai nak runtuh rumah. Jantung ku berdegup kencang, yela bile terjaga dengan terk0jut mmg berdebar-debar. Ganggu saja aku mahu tido (berkata dalam hati dengan geramnya).

Buka pintu dengan mamai lagi terpaksa, rupe-rupenya abah kesayangan ku berada didepan pintu.
"Kak, nk tgk wayang cite Ir0n Man 2 tak??" Terus aku segar, ape mimpi abah ni tertibe ajak tgk wayang nii.. Rejekii jgn ditolakk, orang nak belanje, iyerrr kan je.. Keh keh keh!!Selalunya kalau kiteorang nk tgk wayang, sape-sape akan pi beli tiket dulu. Lecehh aar nk beratur pastu dapat tempat depan, ish tak bestt! Bukan jauh pon wayangnya, kat galaxy ampang sudaahhhh.. Heee!!Permulaan cerita ini agak membosankan, byk ckpppp sesajorrr. Mama dalam panggung dh bape kali menguap. Hahhaha. Dan aku buleh online fesbuk, nmpk tak bertapa bosannya disitu.. =P

Masa mula tu aku tak bape suke dengan gaya Tony Stark ni, cam berlagak mentang mentang koo dah fofularr kan. Ishh tak suke hero nmpk berlagak, biarlah merendah diri sikit. Hehhee!!Walaubagaimanapun, heheh.. ayat tak agak. Walaubagaimana pun, aku sgt suka melihat hero iron man ni. Ke'tua'an dan ke'kedut'an pada wajahnya terserlah tapii dia nampak sgt tampan dan smart. Janggut yg tersusun rapi, tak serabuttt, tak nampak la dia tua sgt.
Lihat saja la wajahnya yg bersih, huii sejuk mata memandang. wakakakka!! (overr) =P
Pepper Potts, CEO Stark Industries, dulunya hanya pembantu peribadi Tony Stark sajorrr.
Natalie Rushman, huiii ku suke tgk cara dia berlawan. Tapi sekejap sahaja dapat melihat aksi lawan dia nih.. Hebat!~
Ini la penjahat dalam cite itu. Ape nama dia erk. Jap nak google.. Kekkeeh!

Haaa.. Ivan Vanko. Sejak kematian bapanya, dia mahu membalas dendam. Kira hebat gak orang tua ni, jangan memainn.. Hiks!





Dan untuk bintang, aku nak kasi setengah bintang dari lima bintang.. =)

2 comments:

ChiLaBaey's said...

Di mana ada padang, di situ ada bolanye,
Di mana ada wayang, di situ ada si bujang yer....

Yang pertm tak pernah tengok tapi yang kedua ni macam best jer... :)

EpoL ღMadd said...

Tengok wayang tak ajak..huhu^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998