Tuesday, May 4, 2010

Gaya pemenang high series!!

Jumaat malam lepas, aku pi temankan mama main bowling bersama kawan-kawan opis mama. Selalunya mereka ni main kat tempat keje je, sbb memang ade pusat sukan seperti sukan skuasy, bowling, tenis, badminton, gym dan sebagainya.

Disebabkan tempat bowling mereka masih renovate jadi mereka bermain di flamingo aje. Den bukan sekadar datang memberi sokongan tetapi main gak. Main suke-suke je, free kan main je lah. Hohoho!!Bersama team mama yang comel-comel semuanya. Kadang aku tgk mereka ni baling bola tuh, dah macam nak tersungkur pon adooo.. Risauuu je aku tgk. heee!!Mama dah siap warning okey.. "Akk jgn gataii masukkan gambo mama dalam blog yerr.." hahahhaa! yela time dia tgh baling tu ade la aku snap gambo mama, bile dh amek dari belakang tu tahu-tahu je la gayanya cam mane kan. Kekekkeke!!
Jangan pandang sebelah mata je yerr. Mak aii ni kan, dalam diam rupanya hebat bermain boling ni tauuuu.. Walaupon gaya balingan agak pelik, tapi tak kisah la janji mama pemenang 'high series' pada malam itu bagi peserta wanita.. heh heh heh!
Aku disini amat ber'vangga' dengan mama kerana berjaya pada malam itu!! Kembang-kembang id0ng dia bile menang. Hahahhahah!!

Aku dan adik tukang memberi semangat dan sokongan. Tapi sorakk dalam hati je.. Keh keh keh!!
Malam itu jalan arah ke genting klang memang sesakk gilerrr. Nasib aku ni terer bab menyelitt, yela padahal flamingo tu dekat ajorrr, kalau jalan kaki pon tentu dah sampai kan.

6 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alamak...dah lama tak 'membaling' kat alamanda nih

gatai tangan lak rasa nyer nak pegang bola bowling

hehheheh

EpoL ღMadd said...

cik wawa,
kimsalam mak eh.
cakap epol,
calon menantu baru nak kenalan.
ahak. ^^
baju putih tu, lawa.
baju saja, tau? ;p

ChiLaBaey's said...

Cik Wawa sudah buat latihan intensif ni.... Bersiap sedia ker... hehehe.... Bila2 sajer dari sekarang... :)

Wawa_Nadwa said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ :

kak, mari kita membaling.
hahhaha!

Wawa_Nadwa said...

EpoL ღMadd :

ceh!
gatai erk.
hahhaha!
baju lawa erk?? tgk la sape yg pkai.
heee!!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

owh sudah tentu..
kena bersedia utk bermain dgn pakngah nnti.
uwahahahha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998