Wednesday, May 26, 2010

Gaya Di dinding Jingga..

Mari mari cuci mata melihat gelagat mereka di dinding jingga @ oren.. Hehhehehe!! Kan aku dah kata yang family aku ni kaki bergambooo.. Koo tala la kamera pandaiii la dorang posinggg.. Macam-macam gaya buleh jadi.. Tak cayee?? Maii tgkk.. (^_^)

Eyh eyhh sape ni?? kenal?? takkkk kenal.. Nak siku ke nak lutut?? Hehheheh!!Nyanyahh bersama payung avon.. duta avon kottttt.. ^_^
Pakcik ku yg masih bujang.. ko nak?? hehhe..
Acik Fendi & Abah.. Berebut b0la kah??
Nyanyah. Mak Uda. Mama.. bersama bola-bola merah! =)
Peace!! (^____^)VPinggang siapakah yg paling langsing?? sila jawab dengan jujur yer.. Keh keh keh!!Troottt trooottt!! bunyik apekah itu?? hahahha.. bunyik ketapi tauu, bukan bunyik buang sesuatu.. hohohoo!!L O V E!! Sayang mereka.. (^_^)Dan gambo seterusnya bertemakan MARI SKODENG! Muehehehheheh!! layan je la gambo kami yg sengal sengal ini. Yang best nyer ape yg aku suruh buat dorang ikuttttttt je tanpa sebarang bantahan.. =P

Wawa Nadwa
DylaMak UdaMama Mak YangAcu AnizaAcik FendiAliceLast picture from my aunty zarina. Hehhehe!!
Ok sekian sahaja gambar dari kami berlatar belakangkan dinding jingga.


10 comments:

Eazy Izzuddin said...

nice, sume sporting hehe...
klu parent ku mmg TAK lah hehe
xD

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

comey masing2 posing

El-Zaffril said...

Ni sesi fotografi model2 ke? Isk isk isk

Diarihatiku1976 said...

fuhh.. bestnya.. verry the sporting ler...

nakamura said...

wuah,baru nk coment..you olss semer sporting !! =) i likee..yg lain pun komen sporting gakss..hee

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin:

mmg sporting.
mereka lainn tak same ngn parent wawa agak gile gile ckit.
=P

Wawa_Nadwa said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ :

comey la sgt kak oii.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

El-Zaffril s:

lebih kurang gitu lah.
nk join ke??
hahha!

Wawa_Nadwa said...

Diarihatiku1976 :

kdng2 gelagat mereka sgt menghiburkan..
hehhehe!

Wawa_Nadwa said...

nakamura :

komen yg sama gak.
hehehhe!
mereka satu kepala ngn kite tu yg sporting tuhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998