Thursday, May 20, 2010

Fish King Pizza

Sebenarnya dah lama Mak Uda nak belanja Nyanyah makan. Duluuu Mak Uda dah belanja satu family makan tapi si Nyanyah ni kan belajar kat Segamat jadi selalu ketinggalan apa-apa program pon.

Rasa dh bertahun gak la hasrat Mak Uda nak belanja Nyanyah ni. Sekarang kebetulan budak U sedang bercuti jadii ni la masa yang sesuai Mak Uda nk belanja..

Disebabkan aii yang akan membawa mereka makan, jadi secara tidak langsung, Mak Uda kena la belanja aiii sekali.. Muehehehhehe!!

Fish King Pizza kan sekarang tengah promotion kt pizza hut sekarang.. Sudah tentu kamii akan makan yang ini.. Nyummyyy dapp nyerr!!

Kira aku dah 2 kali try yang ini.. buleh tahan la.. Tapi biasa la aku ni kan mkn tak byk, dapat 1 keping tu pon ckup.. Itu sudah memadai.. =)

Nyanyah ni orang nak belanja makan taktau plak nak makan ape.. Jadii Mak Uda saje yg buat keputusan utk makan disini.. Cube teka kami mkn di mana??Owhh sudah tentu la Jusco AU.. Aku ni kira buleh jadi duta jusco au la, ke sana sesajorrrrr.. Sbb suke ke jusco au?? Parking senang, takyah nk rebut-rebut. Tak ramai org sgt. huhuhuhuuu!! Cik Zufika Aleeza (Alice) ik0t sekalii.. =)
Adif sekarang ni Mak Uda yg mengasuh jika mama nyer kerja. Abang dan adikk nyer Mak yg jaga, tak larat nak jaga sekali, penatt wooo...hehee!!

Mula-mula sgt excited yer.. Dah lama kat situ, dh takde mood. Ngantok agaknya. Memang masa dia tidurr nii... =)

Ade plak mascot pizza hut erkk. Tak penah aku tgk lagii.. Hehehe! Kebetulan harituh ade birthday party jadii adee la mascot cheese nih.. Budak-budak ape lagi menangis ketakutann.. Huhuhuu!

Budak kecik ini juga tak0t.. Hahhaha!! Sib baik tak masuk bawah meja bile mascot tuh dtg dekat.. =P
Thanks Mak Uda belanja kami makan... =)

4 comments:

syafawani said...

chantek la baju kamu..i liike:)

El-Zaffril said...

Kalau dapat 2000 itu... belanja aku erk....

Wawa_Nadwa said...

syafawani :

maceh!!
=)

Wawa_Nadwa said...

El-Zaffril:

2000??
insyaAllah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998