Tuesday, April 13, 2010

Walaweyhhh!!

Yo yohhh watsapppp yyoo!! Rasa lama giler plak dh update.. hehhehe!! lalallala (muke cam tak bersalah) ^_^

Byk betul sebenarnya entry aku skip.. Adoii penat acikkk nk update, taktau dh entry yg mane satu nk mulakan dulu nih.. Heee!!

Ok2.. Walaupon entry ni dah basi tapi ku tetap mahu publish utk kalian. Ingat tak aku kan tumpang umah kawan kat JB tempoh harii, haaaaaaaaaaaaaaaa... Ni la wajah-wajah kesayangan hamba. Haha.. dan dan je kesayangan.. Kui kui kuii!!
Yg pakai tudung hijau tu adalah gadis pemalu dari Ampang.. Hohoho! yang tengah itu adalah OuL, dan baju kurung hijau itu adalah Maizura.

Mereka memberikan layanan yg TERBAIK buat aku ketika berada disana. hahhaha. Terima kasih buat mereka. Si Mai tu, sampai2 je dah sediakan aku buah epal dan paii yer.. Kooo d0k hotel pon dorang tak sediakan ko gitu tau.. hiks!
Yang best nyer mereka duduk rumah sendiri. Ishh muda-muda dah ade rumah sendiri.. Best best!! Kalau kat KL ni nak beli rumah atas tanahhhhh (teres), mak aihhh mahalllllllll okey. Kebanyakan rumah atas langit, tinggi2.. Mak gayatt yerr.. Hehhee!

Tak kisah la rumah flat ke, rumah kondo ke, rumah teres ke janji ade rumah sendiri. Kan kan kan.. Nak beli lah.. Bape ringgit sebijik?? Hahhaa. Beli cam main jutaria je.. Hahahhah!

3 comments:

Mama Hanim said...

hai cik wawa yg cun.. wlcome back mengupdate ye..hehe..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wawa,
sehat??...lama tak jenguk blog wawa..hehe

tul tu..umah kat kl ni mahal2 belaka...
klu harga umah tu 2 singgit da lama da beli...haha

sasha* said...

best kn ada kwn yg baik ni.kita pg mane2 senang ada tmpt bole tumpang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998