Friday, April 2, 2010

Trend Merah Putih..

Sekarang ni kalau korang perasan la kan, memang dh jadi pilihan utama pasangan pengantin memilih putih sebagai warna utama dalam majlis mereka. Pastu match dengan warna lain, warna maroon dan merah yang paling ToP kan kan kann.. =P
Owh ni kenduri masa kat JB harituh, ikut dorang pi kenduri anak staf space kalau tidak silap. Rasanya kitaorang yang datang paling awal ketika itu. Hahahha! Memang takde tetamu lain selain dari kami.. Ni la first time aku pi kenduri awal gini.. =P Abang Shah & Kak Dilla. Mereka kan semua pakai baju petugas batik hitam tu, jadi dah macam boria je aku tgk. Hahhaha. Sib baik baju aku tak sama jadi takde la segan sgt. lalallalaa!~
Bulan Mac & bulan April ni byk betul jemputan kawin ku terima. Kepada semua yang akan melangsungkan perkahwinan pada minggu ni "Selamat Pengantin Baruu.." =)


3 comments:

Diarihatiku1976 said...

aa trend sekarang kan... umi aida pun warna merah gak.. ahahkss

iena said...

shantik la ... hitam putih pun cantik gak hehehe

leena said...

waa... merahnye... nk pepel gak.. pepel cweet.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998