Tuesday, April 6, 2010

Suara OwhKey!

Sebelum memulakan nyanyian masing2 mari kita bergambar dahulu.. Yeeeehaaa!! Sempat lagi karaoke yerr.. Walaupon jam dah menunjukkan jam 10 ke 11 malam gitu la tapi gegeh masuk gak dalam k-box nih..

Siapa yang ajorrr?? Sila salahkan Cik Maizura. Hehehhe!!

Masing2 macam tak keje je keesokan harinya.. Yang aku mungkin la akan drive balik KL, si Mai dan Eeja slumberr badak balik lambat kan.. uhuhuuhuh!!

Takpe takpe bukan salu dapat keluar dengan aku.. =P
Posing baekkk punya! Haha.. Suara dia mantoppppp beb.. =) Aku ofcoz layan lagu tangkap lelehh punya.. Hahahha! Tak banyak lagu baru laa.. Jadi ku serahkan kepada CIk Mai menyanyikan utk kami.. =)

Sekarang ni kan lagu yang MESTI ku nyanyi, lagu fauziah latiff - Kau Merubah Segalanya.. Alya - Tak mungkin kerana sayang.. Misha Omar - CInta adam dan hawa.. Menghitung Hari - Salamiah hassan. Vah vah vahhh! Lagu nak gempak aje.. Wakakkakakka!~Eeja layan dangduttt.. Asyikk asyikk asyikk.. Kekekkeke! Rindu la mau nyanyi dengan koranggggggggg~~
Kesengalan mai terserlah ok.. Hhahahha! Tapi aku mmg happy dengan dak nih.. =)
Me & Eeja. Biarkan si Mai mendendangkan lagu utk kami.. Paling bestt lagu menghitung hari lagu salamiah hassan. Perghhhhhhhhhhhh!! Superbbb!! I likeee..
p/s : Mai woii.. Lama giler la aku nk upload ko nyer video tuhh... Hahahhaha!

Aku ade amek video si Kak Mai nyanyi lagu menghitung hari tapi besar kot, berjambang tunggu okey. Aihhh!! Video tu nanti-nanti la aku publish erkk.. Tu kalau buleh.. Frust kejap!! +_+

3 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

haishhhhh~ cam dah lama lak akak x g karaoke..

ChiLaBaey's said...

Nasib baik saya takleh nyanyi... Picing ke laut, kalau tak dah pasti join Wawa... :( Bowling jom... hehehehe... tak sudah2.... :)

Rashid said...

Bestnya lagu hindi yang wawa nyanyikan tu.. apa ek tajuknya? lupa dah saya..

tu belum lagi berduet..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998