Thursday, April 15, 2010

Shopping tengah bulan..

Shopping Complex yg paling aku sukak utk bershopping adalah Times Square or Sg Wang. Bukan ape uollsss murah2 yer, standant tuk aku la tuh. Byk pilihan dan fashion semua up to date gitu.. Hehhehe!!

Kira kalau tengah sesakkk, fulusss pun cukup2 bulan je, lebih baik dok umah senyap2.. Kalau idak sakit hati tgk baju cantek2, balik umah teringat2 baju ko tgk td.. Huhuhu!!

Si Mariam, ajak teman dia pi beli hadiah utk anak sedara. Kami kononnnnnnnnnnnnnn nyer nak temankan saje. Tak ado makne nyer nak temankan okey.. Mesti terjebak beli gak. Lagi2 si Mariam ni hasuttt s0h beli, uwaaaaaaaaaaa terpengaruh gak lah. lalallalala!~Bila jumpa ape yang diidamkan, muke pun semua happy je.. ^_^
Dimana ada cermin, disitu la ada KAMI.. lalalla!! Amoi kedai tunggu nak halau je ni. Wakakkaa!~ Kalau pi times square ni baik koo jgn pakai high heel weyhh, dah la bertingkat2, luas plak tuh. Aduhh! nak tercabut kaki ni haa jalan.. Semua kedai nak masuk, mane tak melecett kaki aku.. Huhuhu!!Wokeh! Mari makan..
Cam biasa aar.. Mesti posing dulu.. Dah aar aku tgh lapoo, tertibe haritu masakan kurang sedap plak. Kecewa nyerrrrr..
Mariam & Farziera.. KOo soh je la senyum, takde la dorang nak tolakk.. Heee!! =)
Yeahhh!! Akhirnya rebat sepasang kasuttt.. Almari kasut kat bilik aku tu dh penuh pon, ni beli lagiii.. Woiii plssss la benti membeli kasut. Hahaha. Cantek pon cantek, selesa dan murah so beli je la, lagipon mmg pakai gi opis pon.. =PDah beli barang kiteorang, baru beli beg sekolah anak sedara si mariam ni.. Akhirnyaaa.. jumpe gak! Penat seyhh.. Kalau beli beg terus balik, sudah tentu aku tidak perlu keluarkan duit shopping. hehehhe!!

Ni tak, jalan2 duluuu cuci mataaaaa.. Mane la napsu nyoppingg niii nak tahannn.. Baik d0kk rumah je, compemm buleh menabung utk masa hadapan.. HIks!Ok j0m balik.. Kaki ku sudah sakit, tak larat nk jalan dah. Kalau naik kete kan bestt, terus sampai rumah takyah jalan jauh.. Kekkeke!!

Aku betul2 flatttt sgt. Penat berjalan satu hal, penat gelak pon iyerr gakk. Plsss la mariam berhenti gelak, aku takleh tgk ko gelak la.. Mesti aku nak gelak gakk, sbb tak sampai hati nk tgk mariam gelak sorang2.. Kakakkakaka!!
Kiteorang naik monorail saje.. Kena amek gambo, bukti yg kiteorg naik monorail.. Hohohohooh!!

Kalau anda tak penah naik monorail, kalau nk pi sg wang ke times square koo turun betul2 depan shopping complex tuh.. Takyah pening2 carik parking.. Heeeee!!Kerajaan sudah sediakan kemudahan awam jadi kita perlu gunakan sebaiknya. Tapi jika mahu selesa better bawak aaar kereta sendiri. Hehhehe!!

Pehtu tuko tren LRT dan terusssssss ke stesyen Ampang.. Kalau la kena berdiri dari stesyen Hang Tuah ke Ampang mahu ketaQ pala lutut nih, kepenatan berjalan. Tapi seronok la ape yg nak dapat beli kannn..
Ok last pose dari kami.. Sayang korang!!!

Pesanan utk diri aku sendiri : Haaa.. esok esokkkk koo takde wett.. Ko makan la kasut2 dalam almari kasut tuh.. Hek hek hek!!

4 comments:

ChiLaBaey's said...

Wahhh shopping sakan nampak... Memang best kalau shopping tengah2 bulan ni.... Nipis jer beg duit kita kan... :)

-AngGun- said...

haha...wei2...ko yg gelak dulu ok...aku lynkan jer......tp mmg xblh benti gelak kalo ngan korang nih.......hahaha......kite kene sahut seruan kerajaan nek tren ok....sekali sekala idup ssh ckit...pe slhnyerr.,...lgpun tgh bulan..haha.....

sasha* said...

haha i kalau tgh bulanmmg tak brp berani nk shopping.nnti hujung bln pandai plak buat muka kesian takde duit :P

lily lotus said...

rebus dulu dik kasut2 tu sebelum makan. kasi lembut sikit :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998