Tuesday, April 13, 2010

Shoe Festival @ PWTC

Bile erk gi pesta kasut ni?? Alahai lupe aar.. hahhaa! Itu maknanya entry ini juga telah lama dalam draft aku tuh.. Hiks!

4hb april yang lepas, aii dan rakan2 kan pergi kenduri kawen. Tuu tuuhh nampak masing2 berbaju kurung tuh. Ala-ala datin sudaaaaa.. Jarang la kalau aku pi mane2 mengenakan baju kurung. Hehhehee!!

Masa mahu hantar Cik Kazira pulang, buleh plak si Farziera "Eyh rasanya harini ade festival kasut la kat PWTC.. Jom gi nakk??" Kebetulan dah dekat jadi yang lain2 pon OKEY aje.. Heee!!~
Psstt pstt!! Nak habaQ maii ni.. Buat julung2 kalinya, ini la first time aku gi PWTC.. Hohohohohoh!! Caya dok?? iyerr.. aku tak penah pi, kalau depa tak ajak mungkin sampai la ni aku tak jejak PWTC...

Parking plak sah sah penuh, jadi parking je kat dalam hentian putra.
Tujuan utama festival ini adalah untuk menarik lebih banyak pelancong ke Malaysia.

Haaa.. kalau hangpa pi sana, kasut punya la mahal2.. RM300 ribu, RM400 ribu. Walaweyhh ade ke org pakai kasut mahal gitu. Kasut mahal2 ni opc0z
Dato Jimmy Choo yg punya.

Tak beli ape pun hanya sekadar cuci mata.. Dah pegang satu kasut pikirkan balik, alahaii berbaloii kah beli kasut itu, terpaksa lupekan hajat mahu beli. Hiks!

Sekarang kena lupekan 'high heel', kaki ini sudah tidak mampu utk menampung berat badan ku.. hek hek hek!!


3 comments:

atty's said...

alor wa takde snap gambo kasut yg vogue2 kew..

Rashid said...

ermm naper ek? naper???


Naper ek wawa nampak semakin berseri?

hehe..

Diarihatiku1976 said...

cun nyer anda bertiga ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998