Friday, April 30, 2010

Selamat Pengantin Baru buat Khairil Azry & Isteri

Tarikh : 25 April 2010 (Ahad)
Tempat : Wisma Sejarah
Masa : dalam kol 1.00 camtuh lah.. heee!!~

Sekarang ni ramai buat majlis mereka di wisma sejarah. hmm aku ni tempat yg sudah familiar, kalau dapat jemputan laju je pergi. Cube tempat peliks sikit, maap ya pakk takut sesat. Heeee!!

Bertemankan Cik Mariam, memandangkan kami mendapat jemputan itu, jadi pergi berdua saja lah.

Masa dah park kete kat basement, touchup ape yg patut.. Tertibe aku menjeritt "Alaaaaaaa.. bateri kamera ngh cass la td, lupe nak amek!!" Dengan si mariam ni pun alaaaa gak yer. Kami kan tidak buleh tanpa kamera. Hahhaha! Jadi bergegas mencari bateri, gegeh ok pi hospital pusrawi carik bateri, sib baik kedai sebelah bangunan ajerrr..

Muke kegembiraan setelah kamera sudah buleh digunakan.. ^_^
Sampai tingkat 2 tu, kuar je dari lif, mak aihhh ramainyerr orang kat depan tuh.. Segan nyerr den!! Hahhaa.. Ok ok cover ayu yerr.. =PWokey yg paling penting cari tempat kosong dulu, kang terus beratur amek makanan, sekali mengagauu carik meja takde kosong.. haa dah satu hal nak tunggu org abes makan plak.. Hehhehe!! pastu kang nk amek makanan, sorang-sorang la kan..Orang lain sudah bertukat ganti tapi kami masih d0k disitu. Hahahha! Yolah nk gak amek gambo dengan pengantin, pengantin adalah teman sekolah kami.Hanya memandang dari jauh, lama giler pengantin duk kat pelamin tuh. Hahahha! shian plak aku tgkk. Nak bergambo pon rasanya lebih baik selepas pengantin makan beradapp kan.. BeratuQ plak mereka yg nak amek gambo bersama pengantin.. "Selamat Pengantin Baru buat Khairil Azri & Isteri"Sebenarnya si pengantin lelaki itu kawan flat duluuuuu, kira rakan sepermainan gituu.. Budak-budak flat panggil Nazri, taktau mane dtg Khairil Azry buleh jadi Nazri plak..

Masa kecik-kecikkkk dia suke huh buli akuuu. Balik sekolah je mesti main tarik2 tudung aku.. Ish nak balas balik takut.. Hahhaha! Jadi yg buleh hanya menjeritttt, "Abahhhhhhhhhhhhhhhh!!" dorang mesti takut nyer, sbb abah aii garang.. heeee!!
Masa tengah syokk buli aku kat bwh, abah kat atas dok memerhati si anak kena buliiii. Duluu umah aku atasss sekali kat flat tu, kira tingkat 4 lah. Bile abah sergah "Woiiiiii!!! kacau anak dara orang yerrr!!!" lintang pukang lari menyelamatkan diri.. Kekekekke! padan muke ekauuu..
Sekarang sudah berumahtangga dak budakk nih. Kat flat dulu kemain hebat buli aku, kat sekolah tertibe jadiiii sorang yg baik bebenorrr, jadi pendiam tibe-tibe.. Kah kah kah!! Bile diingatkan balik memang byk kenangan kat flat duluu.. =)
Seperti biasa, jemputan diterima melalui fesbuk aje. Tu pun lagi seminggu punya majlis baru jemput. Takpe takpe buleh dimaapkan.. Janji koo ingat aku.
Ada orang tegur "rajin pergi kenduri sekarang yer.." Yela baru aku perasan yg aku sekarang byk menerima jemputan kawen. Yelaaaa umur makin meningkat sudah tentu ramai juga kawan-kawan sudah menamatkan zaman bujang mereka.

Dah kawan-kawan pon duk area ampang, sudah tentu kenduri pon area itu gak. Sonang la den nak carik umah.. Heeee!!


10 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tgh tunggu masa nak wish SELAMAT PENGANTIN BARU WAWA....kuikuikui

Kasawari said...

Bila pulak giliran cik wawa.. jangan lupa kad jemputannya :p

Sesayang_Andox said...

Pasangan secocok. Sama-sama lawa.
cik wawa pun lawa juga. tapi cik wawa bila pulak kan..bhaha! ^^"

lily lotus said...

tahniah untuk pengantin :)...semuanya serba cantik including u babe..

Wawa_Nadwa said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ :

hehehe..
akk tunggu je masa itu nnti yeah!.
jgn lupe wish taw!!

lalallallA!~

Rashid said...

salam

wah!! rasanya kat entri wawa tahun ni. wawa dah pergi majlis kawen ni dah berpuluh-puluh..

Tak jeles ke wawa? hehe ..

Tau memang wawa terasakan.. kan kan .. & tak sabar juga utk naik atas tuu..

Tule.. ops!!

Wawa_Nadwa said...

Kasawari :

bile sudah sampai masanya akan ku edarkan kad jemputan ku plak.

tp bilekah masanya??
ai dont know!!
=P

Wawa_Nadwa said...

Sesayang_Andox :

owh kamu puji sy kah??
maceh maceh!
hahahha..

cik wawa??
hmm.. tunggu la lamaran dari si DIA.
ntah bile agaknye..
hahahah!!

Wawa_Nadwa said...

lily lotus:

owh thanks kak..
^_^

-AnGgun- said...

syai gmbr2 nih jgn lupe upload kat fb...hekhek......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998