Wednesday, April 14, 2010

Sahabat+Teman+Kawan = Best Friend Forever!

Kadangkala hati ini terguris bile mengenangkan sahabat yg hanya perlukan kita bila dalam kesusahan sahaja. Kemana perginya kalian bile daku yg dalam kesusahan.. Mane manee maneee???? Cheewaaahh! Poyooosss punya ayat.. Hahahhahhaa!

Percayalah bahawasanya aku bukanlah seorang sahabat yg lupekan kalian semua. Kalau diam, sepii tu maknanya ku sibuk la tuh. Hehhehehhee!! Eceh.. y0la tuh sibuk sgt, cam pegawai besar kan.. heeee!!

Mereka adalah sahabat baik ku.. Yang berdiri itu, Isaura.. Yg tgh2 suke gilerr tu Mariam.. Dan si gadis manis berbaju merah itu adalah Farziera. Ade lagi sorang tapi takde dalam gamboo. Irma, sekarang sedang praktikal kat shah alam. So sekarang Irma agak sibukk dan tak dapat nk lepak sama. Dgr2 tak lama lagi jadi nurse, buleh la rawat kami yg sewel ini.. ohohohoho!!~
Kiteorang sebenarnya jarang nk jumpe dan lepak2 cam gini. Masing2 sibukkk je memanjang termasuk aku.. heheehe.. padahal semua duduk area ampang je, belum kawen lagi tuh susah sgt nak jumpa. hiks! =)
bile sekali dah jumpe bagai nak runtuh kedai mamak ni okey.. Riuhh okey!! mane tak nyer masing2 kuat ketawa.. Alahaii kadang tu penat ketawa je, sape yg buat lawak pon ku tak tahu lah.. Heeeeeeeeeeeeee!!~
Alamakk gelap plak.. Ni pon pakcik angkat Isaura tlg amekkan gambo.. Pekerja kat situ dah kenal dah Isaura ni, dh kamcing gilerr.. Hahhahah!!

Lepak punya la lama, order air je kan. Ni kalau duduk lagi 1 jam mau kena halau.. =D

Pesanan buatku utk sahabatku Isaura :


Isaura, sesungguhnya kami amat menyayangi diri mu. Jaga diri kamu baik-baik. Takmo nakal-nakal dah, usia kita bukan muda lagi. ECeh! cam dh tua sgt je. Hehehhe! oii oii seriuss ckitt.. Jangan degilllll sgtttttttt!! Dengar ckit nasihat kami ini.. Jangan malu, jangan segan jika kamu perlukan pertolongan kami, bgtau saja ok.. Kami akan tolong sekadar yg kami mampu.... Luv u always! Peace.. ~_~

2 comments:

iena said...

best kan ada best friend yg selalu ada kar sisi

HeLena said...

yup mmg best kl ade bestfrez yg btul2 ngam ngn kite...
tapi...
sakit sgt2 bl ada kawan makan kawan..
semoga wawa hepi dgn kawan2 skrg =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998