Friday, April 16, 2010

Qaseh Qaisara

Huuuiii nama takmo kalah. Hehehe!!

Baby utk tahun 2010 ni, fofular dengan nama "Qaseh" kan kan kan. Aii pun sebenarnye minattt sgt dgn nama itu, sayangnya takde baby lagi so simpan utk akan datang yer.. Hehehhe!!

Qaseh Qaisara, anak teman sepejabat ku Kak Shima.. Dilahirkan pada 11hb April 2010 , 3.5kg melalui pembedahan.. Alhamdulilah anak dan ibu selamat dan sihat2 saje.. =)Pi melawat bersama rakan-rakan yang lain di Hospital Ampang. Kak Yanti sememangnya kepingin anak perempuan, memandangkan dia sudah ade 2 hero tu yg menjelesss org lain dpt anak perempuan.. Hehe!! Saboo yerr kak.. Muda lagiii, pasni harap2 perempuan la kan.. heee!!Kak Yanti, Kak Ani & Fiza bersama Qaseh Qaisara.. Ku tak dukung pon baby Qaseh, sbb aku dgr2 kononnya baby yang baru lahir takleh dekat dengan warna kuning, nanti kena demam kuning.. Heee!! betul ke erkk?? Tu yang tak berani pegang , shiannn la kalau betul kan so tgk je la.. =)
Tahniah utk Kak Shima.. =)

1 comment:

aenareal said...

sedapnyer name baby nie..sy pun ske name Qaseh nie..klasik tp sedap je bunyik nyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998