Monday, April 26, 2010

Permintaan seorang sahabat..

Bile seorang sahabat memerlukan kita disisi, jangan hampakan mereka.

Permintaan seorang sahabat, mahukan kami bersama-sama semasa hari jadinya. Mengenangkan keluarganya tiada bersama atas urusan peribadi jadi kami sebagai sahabat ape salahnya tunaikan. Huii nasib baik tak ade ape2 program hari itu jadi permintaan itu dapatlah dimakbulkannn. Heeeeeeeeee!!~Si Isaura aka Oshin ni kalau ade ape-ape carik aku, dan aku tukang sampaikan pada yang lain. Dia ni degil sikit, aku kalau orang degil ni mahu tinggi suara aku ckp, naik hangin aku dibuatnya. Pastu dh nak nangis "jgn la marah aku syaiii.. aku tak buleh bla bla bla bla.." hahhaha! Tahu pon.. aihhh!! Sib baik la koo kawann aku tauuu.. Marah marah pon datang gakk raikan hari jadi kooo.. =P
Ai suruh si mariam ni pi beli kek. Alaaa saje je suke-suke. Kalau takat datang bwk diri tak best la plak kan. Hehhee!! Last minute sms dia "weyhh jgn lupe beli aiyooo sekali, aku hausss ni. Cepat ckittt!!"

Suke ayat Edy kat fesbukk, komen gambo nii.. "tgh bngang sb geLak b'sembur huhu~
" hahhaa. sweet je dorang.. hihihiihh!!
Farziera datang bersama cik abang Bob. Sebenarnya mereka semua mahu keluar dating, tapi tidak mahu menghampakan sahabat, datang gak walaupon kejapppp.. lalallala!!~Owh ni pon buat kat padang permainan area umah isaura nih. Sib baik redup ade pokok2 tapi hati-hati kerana najis akan jatuh pada bile-bile masa sahaja. hahhaa. Si Bob dah kena.. Murahh rezeki kooo bob.. HIks!Kat sini byk gilerrrrrrrrrrr hanjinggggggggggggg, besar2 plak tuhh.. Kiteorang standby nk larii je kalau hanjing tu dekat. Hahhahaha!! Tapi si bob jaga baikk punye anak2 dara ni, dia tukang halauuu.. Anjing tgk bob pun takut ok.. =D"Happy Birthday Isaura!!!"Walaupon kek kecik tapi amat bermakna buat kami semua. Tgh bulan beli kek pun tong tong okk.. Wakakakkaka! Lawakkk aarr..

Kalau dah gaji mahu aku belanje beli pizza ke, kepfepcee ke, mekdi ke kan.. Heeeeeeeee!!
Lilin tanpa api.. Heee!! Bob & Edy tak merokok glabah carik lighterrr. Takpe takpe tanpa api pun okeyy.. Layann jer. =)Bob & Farziera, pose baekk punya kat buaii nii.. Tangan tu cantek terletak kat pinggang. Huhuhuu!!
Edy & Mariam. Si Edy ni agak pemalu orang nya.. Susah mahu dengar suara, si mariam plak meriahhhh je. Hehhehe!!
Kadangkala geram juga dengan dak Isaura ni.. Dia sms haku "Syaii.. call aku sekarang urgent ni.. URGENT!!" aku kelam kabut call ingatkan terjadi apa-apa kat dak ni.. Sekalii takde ape2 pun, just nk borak. Koooooooooooo bengang takk?? Aduhhh tangan ni ringan je nk lukuuu dak ni tauuuuuuu..

Jgn sesekali gunakan URGENT tu kalau takat nk jimat kredit koo dokk.. CIS!!

5 comments:

-anGgun- said...

sahabat.....heee....*wink wink*

atty's said...

bagus dapat kawan mcm wawa..

Sesayang_Andox said...

best2.nanti turn epol lak.
tak tahu meriah ke tak macam ni. :)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wawa..
kek tu cm syedap jek..huhuhu

ChiLaBaey's said...

Sementar ada kesempatan masa, layan jer kawan2 ni... Nanti bila dah kawen atau ke tempat lain, pasti susah nak berkumpul semula.... Percayalah.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998