Wednesday, April 21, 2010

Menyumbangkan lagu @ RED BOX

3 Jam dalam tuh sampai kooooooooo rasa tak sabar mahu keluar. hohohoho! paling lama utk lepak karok dalam 1 jam je aku buleh, lebih dari itu dah macam sengal koo dalam ituu.. Hahahaha!

Sabtu lepas aku pi karaoke Red Box kat The Garden Mall bersama rakan-rakan. Sangat teruja utk kesana memandangkan ada org mahu belanje, lagi2 ngah tengah bulan kann. Walaweyhh.. best best.. Heeeeeeeeee!!Set lunch utk hari itu, aku memilih Fish n Chip dan Mango Juice.. Nymmyyy! sedap hingga menjilat kuku kakiiii. owh itu tipuu... Heee! Sedap mmg sedap, mungkin sbb lapoo sgtttttt kot. yela dah lah tak breakfast tu yg macam kebuluQ sgt tuh.. Hiks! =D
Bile kekenyangan, mungkin anda akan menyanyi dengan gaya gini. hohohoho!! ^_^
Bile tadi baru warm up okeyy!! Ntah lagu ape yg mereka nyanyikan.. siap berdiri seperti mahu nyanyi lagu koirrr daaaa.. Hehehehhee!!

Yeahh! macam-macam gaya ada.. Hahahha! Haaa.. masa ni mereka nyanyi lagu Awie kot, dipenjara janji.. Gaya di fiza merakamkan nyanyian mereka.. Sampai gitu sekali kan.. Hhehehhehe!! Suke tgk mereka.. Sooo Sweeett!! ^_^
Apit, thanks belanje kami hari itu.. Lenkali belanje lagi okey.. =)
Sebenarnya aku mahu posing sorang2 kat sini tapiiii ramaii plak lalu sini.. Alahaiii.. frustt sekejapp!! jadi posing ramai2 pon jadi laa.. Tapi asal gambo ni tak cantekk erkk?? wakakakkaa.. Sape aar amek.. cis!!
Ashman, Fiza, Apit & Mazlan.. =)
Masa kami sudah abes , kuar2 je tgk mak aihh dah ramai yerr.. Kami antara yg datang awal pada hari itu jadi tak perlu beratur panjang.. =)Lasttttttttttttt sekali gambo syokk sendiri dalam bilik aiyooo.. Buleh gitu?? =)
Ku dapat nyanyikan beberapa buah lagu, kira dah buleh buat mini album gitu. Hahaha!! Sampai jadi blurr nk nyanyi lagu ape dah, yela lamaa noooo..

Alya - Tak mungkin Kerana Sayang
Fauziah Latiff - Kau Merubah Segalanya
Yuna - Dan sebenarnya
Salamiah Hassan - Menghitung Hari
Rossa & Pasha - Terlanjur Cinta
Ada siapa-siapa mahu belanje lagi?? Ai OK je.. Hehehhee!!

4 comments:

atty's said...

lama dah tak karok..nie..

iena said...

menyunbang okeh... jgn mengumbing k... hahaha

ChiLaBaey's said...

Amboi Wa... Rajinnye karok.... Takpe2 tgh muda2 ni karok jgn tak karok.... Jgn tua2 bongkok3 nanti masih lagi karok tak tahulah yer...

Tapi mungkin lagu lain kot "Nenek2 si bongkok 3, siang malam asyik berjaga, mencari cucu entah ke mana, nenek nak karok macam dulu kala...." Hehehee.... :p

Lisa said...

wawa naper tak masuk mentor hehehe
bakat yg ada jgn disimpan tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998