Tuesday, April 20, 2010

Leo's

Korang penah makan kat Leo's ni tak??

Aku baru first time try makan kat Leo's ni, selalunye lalu depan restoran tu je jadi kami mengambil keputusan utk makan disana. Tiap2 hari jumaaat je dah pening pala nk carik tempat makan. hehhee.. Selalu mmg gitu, padahal melambak kedai makan cuma nak dengan tak nak sajorrr..

Dalam tuh sgt kemas dan cantekk.. Harus dipujii tapiiiii??
Makanan nya biasa-biasa sajerr. Bagi aku tak sedap. Haaa senang straight to daa point terus.. Hahahhaha! Makan tak abes pon.. Rasanya ini adalah kali terakhir aku masuk Leo's ni.
Ice lemon tea..Ditemani Cik Kazira.. Masa tengah makan tuh datang plak seorang mamat promote perfume plak. Aduhh aku lemah betul la tgh makan org jual2 barang. Yang staf kat situ takde plak nak halang mamat tu 'kacau' aku as ur customerrr. ellowwwww~

Kalau aku nk marah bukan marah mamat tu tau, tapi marah staf situ yang tidak halang org kacau pelanggan kooo yg tgh makan. Kalau makan kat mamakk ok aku buleh la terima, tp makan sini takde privasiiii tu yg ku hanginnn...

Sib baik dapat call dr member, terpaksa zira yg layan mamat tu.. Huiii selamat aku.. Heeeeeeeeee!!


2 comments:

atty's said...

kty pun tak suka ..kalo kita makan ade gangguan lagi kalo kt kedai ..

momguess said...

huh!!!
kedai kemas cantik
tapi kalo food ala2 jer
baek xyah kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998