Thursday, April 22, 2010

Clash 0f The Titans

First time aii tgk wayang kt The Garden Mall yerr uollss. Syiookkkk dan sgt sgt sgt selesa. Tidak perlu beratuQ panjang utk membeli tiket tapi harga tiket toksah ckp la bape erkk, kalau dah tempat gini standart high class gituh..

Bagi aku la kan, mahal. Hahaha. Buleh je nak tgk kat Mid Valley, sebelah bangunan tu je tapi gataii nak tgk kat sini. Ai tidak sanggup mengeluarkan untuk itu, kena pikir pat ploh pat kali hihihih tapi disebabkan org nk belanje aii ok je tanpa sebarang bantahan, atleast dapat gak merasa.. Kui kui kui!
Tgk cite nih 'Clash Of The Titans'. Nak kata best sgt takde la, biasa-biasa je. Tapi grafik mmg terbaikk, biasa la dorang buat cite mesti gempak kan. Maklum la kata tgk 3D kan, harus cam teruja.. Hohohoh!!

Cantek gilerr aii pkai spec tu ok, rugi tak amek gambo.. Muehehehe!! =P


4 comments:

Liya Laa said...

=))
mmg sgt best tgk kat garden.
cm nk bwk selimut je tido..haha

atty's said...

kty pun dah tgk citer nie...boleh lah ..hehehhee ..

iena said...

dah tgk ank kiter suka la

ChiLaBaey's said...

Ada sesuatu di blog saya... Check it out....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998