Wednesday, April 7, 2010

Celebrate Birthday Mama!

Mari mari saya kenalkan keluarga saya ok.. =)

Bagi mereka yang pertama kalinya masuk blog ku, Misswawa.blogspot.com mari ku perkenalkan orang-orang yang amat penting dalam hidupku dan aku sayangi.. ^_^

Ni Abah kuu.. Emcem kan kan kan.. Abah seseorang yang pentingkan ketrampilan diri okey. Sentiasa kemas dan bergaya.. pheewittt!! Kalau jalan dengan abah orang ingat abang ku.. Wahh gitu..
Birthday girl!! My Mama.. Senyuman yg manis dan menawan kalbu. Kui kui kuii. dan perasan muda. Hahhaha! Opss terkutuk mak sendiri plakk. Ok puji2 sikit sbb hari jadi beliau pada 31 Mac lepas. Hee!!
Waaaahh!!(mata kelip-kelip) Tomeiii nyerr.. Puji diri sendiri.. Muehehehhe! Kenal tak?? Ape tak kenal?? Meh ku tarik bulu id0ng sekor- sekor.. Heeee!!Ni adik lelaki guwe.. Buat muke konon2 jambuu.. Wekk!! Adik perempuan ku takde sbb dia kat sri iskandar, jadi tak dapat join makan makan nih. Nyanyahhh!! ko tgk je la gambo erkk. =PJelingan manja adik lelaki ku juga.. Adik!! Senyum takleh blah laaa.. Hahha! Adik bongsu yang paling byk songeh, paling ngadeee, paling ape lagii.. Sib baik koo adikk.. heeee!! Sebenarnya makan-makan ini sempena meraikan hari jadi mama yang ke 46 yerr.. Selalunya setiap tahun ku beli hadiah, memandangkan aku agak sibuk dengan konvo jadi tak prepare apa2 pun. Last minute ku mengambil keputusan utk belanja makan sajorr. Happy Birthday Mama!! Aku tak berapa tahu sgt kt mane kedai makan steamboat paling best kat area Ampang or KL ni ehh?? Korang tau tak??

Malas nak survey bwk je makan johnny's steamboat kat JJ Au.. Abehh citoo.. Heee!!Mari makann!! Ku tahu mereka semua mmg lapoo.. Hehhee!Adik order nasik ape ntah nii. Nasikk WAJIB utk adik dengan abah. Hehe.. Aku pon sebenarnya tapi sekarang aku on diet. Ecehh! Heee.. =)Straw mu di hidung ku.. Kekkekekeke!!
Sudah lama sebenarnya kami tak makan steamboat nih, jadi bile ku ajak mereka ON je.. Walaupon nampak ckit tapi kenyang jugakk laaa..Woii! Apehal tercenganggg cik kak nih.. Wakakkakakkaka!! Tahu la lapoo.. relekss aar!!Gaya pemalu seorang wanita makan.. Aloh aloh alohhh!! Nyibukk je Aikk huh.. Blah aar!!
eyh eyhh.. muke mereka sama laaaahh!! Beza warna kulit je.. lallalalla!~Muke SENGAL adik-adik ku..!~Hohohoho!~
Gheeeeeeeeee~~~
Rasa nk tampoo je.. =D
Me & Abah! Kekenyangan..
Sedapp plak tgk gambo giant chic wingg ituu...
Ingatkan nak terus balik.. Owh tidak yerrr.. Adik lelaki aku ajak karaoke jap!
Keluarga aku amat minat menyanyiii ni yerrr. Merdu tak merdu itu belakang kira. Heeee!! Nyanyi dalam 1 jam je.. weh wehh sok keje laaa.. huk huk huk!bersama mama.. Yang melayan saje karenah suami dan anak2. Tak penah dengar mama nyanyii.. Camne la erkk kalau mama nyanyii.. =P Buleh lepak sini kejap sbb nyer tunggu aku ngn mama tak abeh bergambo lagi. Hahhahhaha!
Tak buleh salahnya aku sbb abah ngn mama pon suke bergambo jgk.. Heeeeeeeee!!~Hoorayyyyy!!
Abah dah tunggu dalam kete, sempat lagi tuhh. Masa sampai parking penuh, nak balikk tgk kosong je. Itu maknanya hari sudah larut malam. Tak gheti-gheti nak balik keeee???

2 comments:

sasha* said...

hehe msti adik u yg sorg tu frust tak dpt join :)

nUR_rOsALiNdA said...

happy birthday auntie...muda la mama wawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998