Monday, March 8, 2010

Welcome to Fullhouse!!

Semalam kan, aii pi Sunway Piramid tau.. Saja je jalan-jalan carik pasal.. Muehehhee! Iyer la sabtu tu aii bosan giler tahap gaban duk umah jadi, hari ahad tu jalan la puas-puas..

Sampai harini guwe rasa letih sangat-sangat.. Malas rasanya mau gi keje.. =)

First time aii makan kat 'Fullhouse'.. Cantekk sgt hiasan restorant ni, terkesima sebentar. Makan macam kat ala ala restorant korea gitu. Kekkeke!
See see menu pun cam komikk je taw. Tgk katun2 tu teringin cite katun Atashichii.. Hee! Tapi bile ko bukak je menu ni, tertibe cam blurr. Nak makan pe nih ekk?? Tak byk pilihan. Adeyhh??

Takpe takpe.. Ape yang si lalan tu order aku ikut je.. Wakakkakka!
Ok tgk ape yang kami order tu erkk...

Mushroom Soup..
Sedappp koooooooooooooooooo. Ni la mushroom soup yg paling sedap aku penah jumpe, lemak dan berkrim disukai ramai.. Heee!!Ice Lemon Tea & Mang0 Juice.. =)
Seperti sedia maklum, aii ni kan agak kurang dengan makan western kan kan kan.. Kat sana mane ade lauk kampung koo.. Hahhaa! Jadi aku memilih menu yg sama dengan si lalan, Chic Chop.

Owh tertiba aku jatuh cinta pada ni ayam daaa. Seyesss. Sedapppppppppppp gilerrr. Hehehehhe!! Sos dia tu mabelessssss.. Lazat hingga menjilat jari. Tapi ai takde la jilat jari kan wat malu kaum je. =P

Makan pun slow slow je sbb nak hayatii makanan nih.. Korang patut cuba.. =)
Dan dessert chocolate cake n ice cream.. Nyum nyum nyummm!!
Sekali suap, hurmm sedapnyerrrr. Makan lagi, hurmmm sedapnyerrr. Haha! Ku pang sekali hilang sedapnyerrr kang.. =PYang si lalan, sibuk mau order yang lain. Weh weh weyhh!! Bwk mengucappp.. Agak2 la tgk pewott sikit. Hiks!Makan dengan penuh seleranya.. Lama gak dok sini kata nak nikmati makanan tu kan harus lama.. Aku tgk org lain dh 2 3 kali tukoo.. Kiteorg tak balik2 lagi.. Kekkekke! Lantak aar..
Pas makan je terus gedik mau amek gambo kat dalam restorant ni.. Hehehhe! Yela rugi tak amek cantek cantek okey.. Sib baik staf disini sangat sporting.. tak kisah amekkan gambar utk kiteorg.. Tenkiuuu! Nnti kami datang lagi yerrr.. =)
Kereta kecik dihadapan restorant.. Comey je!Sebenarnye maluuuu okey tapi abaiikan je mereka mereka yang memandang itu. Wakkakaka! Si lalan ni pun kira lambat noo laa.. Cepat la guwe malu dah ni.. Heeeeeeeee!!
Welcome to Fullhouse!!~~
Terus ckp ngn lalan.. "Nanti birthday sy celebrate kat sini yer.." Hahhaa. Lambat lagi bulan 8 koooo dah copp dulu.. Yang dia OKEY je.. Heee!! (^_^)

7 comments:

CikPuanMiera said...

cam best jep tmpt neh weh..
ni yang buat terasa nak pegi sane jugak.. grrrrrr

Lifesaver said...

restoran baru erk...lazat je tgk ...

atty's said...

KEK TU BUAT ..TERLIUR..NIE..

Wawa_Nadwa said...

CikPuanMiera:

best woo..
gi la toraii.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

mmg lazatt kak oi..
nyum nyumm!
=P

~uǝǝʇɐɟ ʞıɔ said...

sedapnye sis wawa mknan2,,gr...lapor...hek3..btw,sis dh jd model ke skrg? wah3..cantek sudeyh =))

ChiLaBaey's said...

Wah dia sudah tayang... sudah tayang... hehehehe.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998