Saturday, March 20, 2010

Tak suka SIMPTOM nihhhhh!!!

Ehem Ehemm.. Untuk bacaan wanita sahaja.. Hiks!
Aku tak bapa suka la bile saat saat ini.. Segala-galanya cam hampehhh bile keadaan ini mula berlaku pada diri aku nih..

Kadang2 rasa nak marahhhhhhh je..
.
.
.
Kadang2 rasa nk nangis dengan tiba-tiba.. Emo lebeyy!!
.
.
.
Kadang2 apa yang kooo buat rasa tak kena..
.
.
.
Kadang2 rasa nyampahh je kat orang.. walaupon orang itu tak bersalah.. heee!!
.
.
.
Kadang2 nak senyum pon agak ketattt je muke..
.
.
.
Kadang2 sensitip tak bertempat..
.
.
.
Kadang2 takde semangat nk buat apa2 bile jerawat mula tumbuh.. down trus!!
.
.
.
Kadang2 rasa tak sedapp hatii je.. Pikir yang bukan2..
.
.
.
Kadang2 ape lagikkk?? erkk.. haa byk sebenarnya.. kadang2 buleh jadi blur secara tiba-tiba.. lallalala!!


Napa la menda ni semua MESTI berlaku.. Tak bestt okeyyyyyy.. Sgt menyampasss dengan diri sendiri.. HAhah!!
.
.
Rasanya bukan berlaku pada diri aku je.. Kat ullosss mesti ada gak kan kan kan.. Kalau takde tu mesti kurang normal..Kekkekeke!! Camne nk hadapi masalah ni erkk.. kadang2 rasa semua orang yang kat sekeliling ni menyakitkan hati.. Dah cuba control perasaan ni.. tak mmg takleh..Seyes mmg takleh.. ^_^
Pastu 2 atau 3 hari dah okey dah.. Haaa.. tak ke orang keliling koo bengkekkk je dengan koo.. Haha!!

5 comments:

maiTuty said...
This comment has been removed by the author.
maiTuty said...
This comment has been removed by the author.
ChiLaBaey's said...

Tu yang dinamakan stress... Kalau saya, saya akan rehatkan diri di suatu tempat yang tenang... macam kat sungai ker, laut ker, cameron highlands ker atau panjat gunung.... Hilang segala masalah yang berserabut di fikiran... Kalau dapat semasa di hutan, terasa diri ini kerdil umpama berada di sebuah lautan...

Dan time tulah baru kita rasa diri kita ini sempurna ker, berfikiran secara rasional ker dan sebagainye.... Dan time tulah kita boleh berfikir apa yang patut kita lakukan yang terbaik untuk diri kita ini.... Esok2 dah kawen lagi macam2 yang perlu kita fikirkan... So, time nilah kita kena dapatkan ketenangan untuk kita berfikir cara menguruskan kehidupan dan mengaturkan cara hidup kita ni Wa.... :)

Maaf kerana terlalu panjang.... :(

H.R PuTeRa YuSoFF said...

hmm.... tak tau nk ckp. tp biase la mcm 2

Lifesaver said...

skrg tidak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998