Wednesday, March 17, 2010

Syabas beteee!!!

Masa aku dalam bilik mesyuarat tengah uruskan temubual cuti belajar staf tertiba dapat satu sms dari kak yanti.. Mengatakan yang aku dan dia kena gi Skudai wakil jabatan utk pertandingan bowling. Tak ke kooo terk0juttt dengan tiba-tiba nama ko naik plak.. wakil jabatan plak tuh. Tak training tak ape kena gi plak.. Yang heran nyer napa nama kiteorang yang naik tuh.. Ishh pelik pelikk..

Aii ni kan uolls dah lama bebenorrr tak pegang bola bowling tu, jadi dah tak reti main okey. Baling2 gitu buleh la dengan takde skill pon, ni wakil jabatan kooo.. ishh wat malu je la.. Haha. Nasib la sape soh pilih kami kan.. =)

Dr Liza dah banyak kali ajak pi training kt wangsa walk tapii alahaii takde masa.. Hari jumaat tu aku cuti, jadi amek kesempatan ini pi training dengan kak yanti kt ampang point.. lalalalla!!~"Kak.. baling je la janji pin tuh jatuh.." Heeeeeeeeeeeee!!
Kiteorang 3 game.. Tapi result tiga-tiga tu hampeh!! Uwaaaaaaaaa!! Camne nak main besokkk kan.. Matikk matikkk!!
"waa.. camner nih.. buleh ke kita main sok..??"
"Alahh kak.. main je la.. Nk buat camne sape soh pilih kita yg tak reti main ni.. Nasibbb.." Hehhehehe!! Ni kira redhooo je la.. Masih herann ni nape kiteorg, nape kiteorgggggg?? =PEsoknye tuh, Dr Liza soh plak pakai baju ijoo, baju sukan kiteorang dulu. Alohhhhhh!! Tak shukak la haku nk pakai baju gabakk nii.. Besooo koo.. Bile aku pakai dah macam gol keeperrr okey. Buleh bayangkan aku pakai baju pinjam, gitu la.. Ish hudusss.. Hahhaha!

Kak yanti terselamat sbb dia suda sedekahkan baju itu pd orang.. Kekekkee!!

Dr liza ckp nampak la team kita gempak sikit pakai baju sama.. Kalau baju je gempak tapi main hampeh wat ape.. Heeeeeeeee!! Tapi guwe mmg respect la kat Dr LIza.. Dia mainnnn mmg Hebat Hebattt!!! Gerak dari KL konon nyer kol 5.. Aku sms kak yanti, tak jawab2.. Aihh!! Pelikk awat tak jawab ni.. Bile kol je tak bangun lagi.. "Kakk, tido lagi ke??"
"Eyh dah kol bape waaaa.."

"dah nk kol 5 dah kakk..."

Haa.. gelupur koo siap.. Hahhaa! Sib baik haku kol kalau tak, tak sedar lagi tuh.. allalallala!~Kak yanti hebat gak secara tiba-tiba.. Heheh! Byk gak stike okey.. "waaaa.. akk mcm tak caya ni yang akk buleh stike tadi.." Hahhaa.. Caya je la kak... Chaiy0k chaiy0kk.. Hee!!

Gambo aku takmo tepekk sini.. Munt0t guwee gedemp0l ok.. Nyampasssss!! =P
Ada sesi pagi, ada sesi petang. Kami ni sesi pagi jadi tak mau tunggu tuk penyampaian hadiah kol 4 tuh. Kol 1 terus balik.. Kesian gak kat Dr kena drive kann, mesti penat.

Bile dapat tau yang kiteorang ni tempat ke 4 dari 2o lebehh team tak ke ko terasa vangga sebentar.. Heeee! Tapi menang bukan sbb kiteorang pon, DR LIZA yang bersusah payah main tu sampai menang.. Last game tu dia deretttttt stike ok.. Wahhh terpegunn jap.. Heee!! Hamperr tuk kiteorang kat skudaii lagi.. Sapa2 yang nk turun KL tuh sila amek kan hamperr kami buleh?? =P

Dr Liza juga peserta wanita yang mendapat point tertinggi.. Syabass bete!! =)



4 comments:

Lifesaver said...

okeh la tu!jadi wakil jabatan utk bowling..tak lama lagi leh ganti shalin plak :P

syafawani said...

haha wani ada peristiwa lawak gila tyme men bowling..keh3

lily lotus said...

syabas jugak!

ChiLaBaey's said...

Tu lah kalau ajak saya berlatih, dah pasti tempat ke tiga.... hehehe.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998