Thursday, March 18, 2010

Selamat Pengantin Baru Yusna Azmira

Apa2 pun wish dulu..

Selamat Pengantin Baru buat Yusna Azmira & Mohd Suhaimi..Owh pengantin perempuan itu macik ku, walaupon sebaya dia tetap pangkat macik dan ai anak saudaranya. Tak penah panggil dia pape pon, macik ke maksu ke tak penah panggil. haha.. Sbb jarang la nk borak2, jumpa pon 4 tahun sekali camno tuh?? =P

Balik je dari Skudai main bowling tuh, rehat kejap terus siap2 utk Malam berinai.. Aduhh penat jgn ckp la.. Kebanyakan gambar2 semua hasil dari pakcik fendi ku.. Aku sgt penat dan malas nak snap snap ni semua.. Heee!!Malam berinai yang sgt simple.. Takde sesalinan kott..Bersama keluarga..Cik Wawa, Mak Uda, Kak Ita & Acu..Majlis Bersanding pada 14hb.. Bertemakan Pink + Hijau pucuk pisang.. sweet je!
Makan beradap. =)
Buleh plak baju Abah n Yang buleh sama.. Hahha! Tau aar adik beradikk. =PRamai nyer toksah ckp.. Pantang orang bangun je terus duduk makan.. Hehe.. Cuaca yang sangat sangat terikkk.. Panas berpeluh2 baldii... Makan plak takleh nk lambat2.. orang semua tunggu nak duduk je. Aku ni tak sempat nk nikmati makanan itu, abes je terus bangun kasi orang lain plak..
Abah n adik nyerr.. Cik Lee yang masih bujang.. Ntah bile nk kawen pon taktau.. Cik Lee ade calon tak?? kalau takde meh akk carik kan.. Keh keh keh!! =P
Yang n Mak Yang.. =)
Baby Amar yang sangat baik.. Tak meragan pon.. gud boy!! =)Balik je dari kenduri masing2 konvoi ke hospital ampang melawat Ayah Cau.. Aku panggil atuk lerr.. Terpaksa berkampung kat hospital tu sampai kol 4, ingatkan hari minggu leh masuk awal, sekarang dh takleh eyh??
Kebosanan menunggu.. =PNgant0k ke makuda?? heeee..
Dan gambar terakhir dari Adam.. =)
Sejak akhir2 ni jari jemari ku ini agak berat ingin menaip keyboard.. Why?? Why?? Byk siot entry tertangguh.. Yang aku rajin aku post, yang rasa takyah tu biarkan je la basi dalam draft tuh.. lalallala!~

1 comment:

Lifesaver said...

macam pengantin dulu2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998